read

bspoke kåret til Norges beste arbeidsplass av GPTW!

Vi har helt siden starten jobbet ekstremt målrettet med arbeidsmiljøet. Onsdag ble vi kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place To Work.

DSC00079

 

– Målet er å bli Norges beste arbeidsplass

Daglig leder Henrik Holum grunnla bspoke i 2014, da som Romerike IT Consulting. I dag er bspoke et ansatteid selskap i rask vekst, med 45 ansatte.

Henrik Holum

Henrik Holum, daglig leder. Bilde: bspoke.

– Vi har alltid hatt som ambisjon å bli Norges beste arbeidsplass, uavhengig av sertifiseringer og priser. Great Place to Work-sertifiseringen og prisen som Norges beste arbeidsplass er et stort steg i riktig retning. Da vi begynte denne prosessen, var ikke målet nødvendigvis å vinne kåringen, men å få gode verktøy for hele tiden å kunne utvikle oss og bli enda bedre. For oss er målet nemlig å bli aller best, uavhengig av bransje, og det er en kontinuerlig prosess. Å bli kåret til Norges beste arbeidsplass gir anerkjennelse og motivasjon til å fortsette dette arbeidet, forteller Holum.

 

Rask vekst ga behov for innsikt

bspoke sikter på å vokse med 10 – 15 ansatte årlig, og denne vekstambisjonen er en av grunnene til at vi ønsket å holde fingeren på pulsen hos de ansatte gjennom Great Place to Work-sertifiseringen. Hvordan opplevde våre ansatte å skulle vokse så raskt? Dette begynte vi med å analysere for rundt fire år siden og fant ut at Great Place to Work-sertifiseringen ville være et godt verktøy for å få innsikt i medarbeidernes opplevelse av vekstambisjonene og driften for øvrig.

– Det viktigste for oss med denne sertifiseringen, er alle de detaljerte dataene vi får tilgang på. De hjelper oss til å prioritere hva vi vil jobbe med, og hvordan. Når vi har mottatt dataene, går vi gjennom dem sammen med hele staben, og sammen bestemmer vi hvilke mål vi skal oppnå og når, sier Omdal.

Einar Omdal

Einar Omdal, COO. Bilde: bspoke.

Det er Omdal som har det overordnede ansvaret for sertifiseringen i bedriften.

– Jeg vet at det er dette unike samarbeidet på tvers av hele organisasjonen som har tatt oss dit vi er i dag. Hos oss er det rimelig flat struktur, og vi håper at dette gjør oss enda mer attraktive som arbeidsgiver. Da vokser vi med de rette menneskene og fortsetter på veien mot vår visjon: Sammen skal vi være Norges beste arbeidsplass

 

Om bspoke

bspoke er et ansatteid konsulentselskap med 45 ansatte, grunnlagt av daglig leder Henrik Holum i 2014. De holder til i Oslo, har en flat struktur med en gjennomsiktig lønnsmodell og har siden første dag siktet på å være Norges beste arbeidsplass.

 

Om Great Place to Work

Great Place to Work® har som ambisjon å skape gode arbeidsplasser for alle. Gjennom deres Trust Index™ har de i over 30 år analysert millioner av ansattes opplevelse av tillit og kultur i ulike

organisasjoner. Deres perspektiv og metode er solid forankret og underbygget av omfattende uavhengig forskning. En enestående tilnærming både til å kartlegge de grunnleggende forhold som avdekker kvaliteten på organisasjonskultur og ledelse i en virksomhet, og til å gi retningsgivende innsikt til utvikling av en effektfull ledelse og en effektiv kultur. Metoden er den eneste som har dokumentert påvist sammenheng mellom god arbeidskultur og økonomiske resultater. Great Place to Work Sertifisering gir innsikt i egen kultur og anerkjennelse internt og eksternt. En sertifisering vil være sentral i arbeidet med Employer Branding og Employer Value Proposition. Deres tjenester innen medarbeiderundersøkelser og rådgiving gir organisasjonen, ledelse og HR konkrete verktøy og metoder for utvikling av egen kultur og ledelse. Norges beste arbeidsplasser anerkjennes årlig som er et resultat av grundig evaluering av sertifiserte organisasjoner. Og nå var det altså bspoke som vant kåringen i sin klasse.

Kategorier : Skape minner sammen, Great Place To Work, Ny milepæl, Norges Beste Arbeidsplass, Godt arbeidsmiljø

Nylige innlegg