5 min read

bspoke går til Rebel

bspokes vei videre er teknologihuset Rebel. Fra september 2021 flytter bspoke inn i nye lokaler midt i sentrum. Dette er en kjempespennende utvikling som vil gjøre det lettere for medarbeiderne våre å utvikle seg faglig og å bygge nettverk. For bspoke er det også positivt at flytteplanene skyldes at selskapet vokser og derfor trenger plassen.

Teknologi hub

For bspoke er flyttingen steget inn i det STORE IT miljøet i Oslo. Rebel er et ekte teknologihus og innovasjonshub. Det er krav til at alle bedriftene som holder til her skal være teknologiselskaper. Verdiskapningen vil få en boost av at det blir lettere å trekke på dette nettverket.

rebel_arena 650x530

Kunnskapsdeling

Rebel lager arenaer for kunnskapsdeling. Viktige sider ved teknologihuset er at det organiseres meet-ups, kurs, seminarer og uformelle møtesteder. Med 1500 IT-hoder blir det mye kunnskap å dykke ned i.

En god match

bspoke har som målsetning å være Norges beste arbeidsplass. De mulighetene som åpner seg for medarbeiderne våre når vi flytter inn i Rebel vil være et sterkt bidrag til å nå denne målsetningen.

Du kan lese mer på Rebels egne hjemmesider her! 

 

Kontakt oss

Kategorier : bspoke, nytt kontor, Ny milepæl, konsulent, it konsulent, veivalg, konsulentarbeid

Nylige innlegg

Innlegg etter merke

Aktuelt fra bspoke

link
read

Sommerhilsen fra bspoke

30.06.2022

link
read

Sommerfest

23.06.2022