read

Stolt IT-leverandør og sponsor av LSK Kvinner

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at bspoke er ny IT-leverandør og sponsor av LSK Kvinner. De neste to årene skal vi pryde strømpene deres.

 

«Det er veldig stas for klubben å ha inngått en avtale med bspoke, og med det få en offisiell IT-leverandør. Fra starten av dialogen med Jan Erik i bspoke fikk vi veldig fort en felles forståelse over mulighetene vi kan skape sammen som samarbeidspartnere,» sier markeds- og medieansvarlig i LSK Kvinner, Jonas Jensen.

 

Det startet altså med en vennlig henvendelse fra Jonas som formidlet deres behov for en IT-leverandør. Det ble raskt enighet om at det var et godt grunnlag for et samarbeid, og etter kort tid ble avtalen et faktum. «Vi ønsker å bidra utover leveranse av IT-løsninger,» kan avdelingsleder i bspoke Jan Erik Johansen fortelle. «Vi ønsker å ha et fokus på at dette samarbeidet skal fungere begge veier hvor vi vil hverandre godt,» understreker han.

LSK 1200px-1

bspoke ønsker gjerne å få mer ut av dette enn hva man kanskje ser på som en standard sponsoravtale. Som avtalt vil vi bidra med IT-tjenester og profilering. Videre vil vi delta på aktiviteter som kick-off, sponsorturneringer, LSK Open og lignende. Det skal være synlig at vi støtter LSK Kvinner. I tillegg har vi et ønske om at samarbeidet skal gå begge veier. Vi i bspoke har ofte aktiviteter og gjennomfører månedlige firmadager hvor det kan være interessant å hente inn eksterne foredragsholdere, som i dette tilfellet LSK Kvinner. «I en slik arena vil de kunne overføre sin kunnskap til oss, for eksempel om hvordan de takler motgang og bygger en vinnende kultur,» forteller Jan Erik. «Dette er et bra samarbeid for begge parter, hvor vi alle har mulighet til å bygge hverandre opp.»

 

«Vi synes det er veldig stas å levere IT-tjenester og sponse LSK Kvinner. Men vi synes også det er trist å høre hvor mange de har snakket med tidligere som bare vil sponse herrene,» skyter daglig leder Henrik Holum inn.

 

bspoke arbeider hver dag for å bygge Norges beste arbeidsplass. Som bedrift med et blandet miljø som skiller seg ut i bransjen så heier vi på kvinner og et mangfold i vår bedrift. Henrik fortsetter: «Det er vanskelig å rekruttere inn nye kvinnelige talenter til IT-bransjen, og da er jo dette en ypperlig måte å vise nettopp kvinner at vi er den type selskap som støtter likestilling, både i idretten og på arbeidsplassen».

 

Vi i bspoke syns kvinner skal ha like muligheter som mennene når det kommer til både idrett, næringslivet og samfunnet generelt.

 

Vi ser frem til de neste to årene og ønsker LSK Kvinner lykke til fremover!

 

Les mer på LSK-kvinners hjemmesider

Kategorier : Sponsor

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke