read

Møt bspoke academy 2020

Ta vel i mot de nyeste medlemmene på team bspoke! Vi har i høst tatt i mot 3 personer på bspoke academy 2020, vårt onboaringsprogram for de som starter etter sommeren. Vi starter med to dager med meet @ greet, internrutiner og bedriftskultur. Deretter følger 2 uker med sertifiseringer, kurs og opplæring, så man er oppdatert før man går ut i kundeoppdrag.

bspoke academy 2020_v2

Mandag startet Andreas Gulstad, Nitharshaan Thevarajah og Steffen Heim hos bspoke. De har utfyllende kompetanse med både inhouse og konsulenterfaring, Java og .NET, frontend og backend. Dette gir god dynamikk i gruppen, og de kan spille på hverandre når de starter på den faglige delen av onboardingprogrammet.

    "Det er utrolig viktig for oss å gi nyansatte en god velkomst, og å forberede de på hvordan det er å jobbe både i bspoke og som konsulent. Dette er dyktige personer som kommer fra andre respekterte selskaper, så lista legges absolutt høyt", sier daglig leder Henrik Holum.

Dere vil bli bedre kjent med hver og en av dem når vi presenterer profilene deres i dagene som kommer. 

Velkommen skal dere være Andreas, Nitharshaan og Steffen! Vi er stolte av at dere har valgt oss, og håper vi lever opp til tilliten. 

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, it konsulent, Academy

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024