5 min read

Spennende rammeavtale med Norsk Nukleær Dekommisjonering

Nå skal de kjernefysiske reaktorene som finnes i Norge tas ut av drift og fjernes. Dette er jobben som Norsk Nukleær Demommisjonering er satt til å gjøre. Åpenbart er sikkerhet av ytterste betydning, slik at vi alle kan være glade for at jobben er i trygge hender.

Rammeavtale

Norsk Nukleær Dekommisjonering (NND) ble etablert i 2018 og er lokalisert i Halden.
NND har nå inngått en rammeavtale med bspoke, noe som vi begeistret gyver løs på. Dette er vår første rammeavtale av denne typen, og vi er stolte av å være en av aktørene som har blitt valgt. Vi har jobbet målrettet med å levere på rammeavtaler, ikke bare som underleverandør, men også som hovedleverandør. Det er godt å se målet vårt er mulig å oppnå.

sign-pen-business-document-48195

Prosjektledelse, arkitektur og utvikling 

Rammeavtalen omfatter IT-prosjektledelse, IT-arkitektur og IT-utvikling. bspoke er valgt som en av tre IT-bedrifter som rammeavtalen omfatter. Det vil holdes mini-konkurranser mellom de tre for å fordele de enkelte jobbene. Vi er særlig glade for å bli valgt blant konkurrenter som vi respekterer, og særlig er vi glade for å få avtalen mens næringslivsaktiviteten er bremset av korona-situasjonen.

Lærling for fremtiden

I tillegg til å peke ut veien fremover ser vi rammeavtalen som viktig for å gi våre medarbeidere interessante oppgaver og faglig vekst. Dette gjør bspoke til et bedre sted å arbeide og en bedre samarbeidspartner for våre klienter.
Du kan lese NNDs oppslag om rammeavtalen her.

 

Kontakt oss

Kategorier : bspoke, Ny kunde, Ny milepæl, it konsulent, veivalg, konsulentarbeid, rammeavtale

Nylige innlegg

Innlegg etter merke

Aktuelt fra bspoke

link
read

Sommerhilsen fra bspoke

30.06.2022

link
read

Sommerfest

23.06.2022