read

bspoke er det tredje raskest voksende IT selskap i Norge!

bspoke fortsatt i sterk vekst!

bspoke er Norges tredje raskest voksende IT konsulentselskap i følge den siste "Talented Insights" rapporten fra Talented! bspoke vokser kun organisk, noe som gjør at vi er ekstra stolte over å se at våre verdier og filosofi ser ut til å samsvare med det mange føler i IT bransjen. 

graf over selskaper

bspoke har lenge opplevd god vekst i et marked hvor det å finne dyktige medarbeidere er vanskeligere enn det meste annet. Dette sammen med svært lav turnover gir oss år etter år en meget god, men kontrollert, veksthastighet.

Les hele rapporten her.

Einar Omdal, COO og rekrutteringsansvarlig i bspoke, kommenterer:

Vi skal ikke vokse for å vokse. Vi skal vokse med de riktige menneskene for å bygge lag og arbeidsmiljø. Ringvirkningene av et godt arbeidsmiljø er mange, spesielt for kundene våre som får topp motiverte konsulenter. Hvordan kan vi påstå det? Jo, konsulentene våre får velge prosjektene de vil jobbe med. Det er veldig morsomt å se at det vi tilbyr er noe så mange er på jakt etter.


Vi i bspoke ønsker å bygge Norges beste arbeidsplass sammen, og vi ønsker også de rette kollegaene for å nå målet vårt. Veien til å lykkes ligger i engasjerte medarbeidere. Vi er veldig stolte av å være sertifisert Great Place to Work fire av fire mulige ganger. Vi er også Gasellebedrift fire av fire mulige ganger.

 

Les mer om Great Place to Work og om nominasjonen våre fra tidligere artikler!

 

bspoke byr på erfarne og kompetente IT-konsulenter og prosjektledelse til store og små prosjekter. Eksperter i bransjen er svært ettertraktet, men ikke alltid like godt tatt vare på som de fortjener. For oss er trivsel og videreutvikling sentralt, som vi har tro på fører til medarbeidere som brenner for at vi skal lykkes med målet vårt: å være Norges beste arbeidsplass.

Høres bspoke ut som en arbeidsgiver du kunne tenkt deg? Ta kontakt, vel!

Kategorier : Great Place To Work, videreutvikling, it konsulent, Norges Beste Arbeidsplass, Godt arbeidsmiljø

Nylige innlegg