read

Velkommen Andreas!

Det siste tilskuddet vi har gleden av å presentere i denne omgang er en dyktig C# .NET utvikler. Møt vårt nyeste stjerneskudd Andreas Gulstad!

Andreas Gulstad C# .NET utvikler og konsulent

Hvem er du?
Jeg er 28 år gammel, og har en bachelorgrad i ingeniørfag – data fra Høgskolen i Østfold. Jeg har tre års erfaring som konsulent i IT-bransjen, hvor jeg har jobbet som fullstack .NET-utvikler. Bor i Fredrikstad med kone og tre barn.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?
Da jeg kom på intervju hos bspoke, hadde jeg allerede vært på noen andre intervjuer, men jeg følte umiddelbart at bspoke skilte seg mest ut. Det er mange ting som bidro til dette, men i korte trekk, virket det som et sted med gode verdier, dyktige folk og høyt fokus på trivsel.

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?
Rekrutteringsprosessen opplevdes som veldig god. Jeg kjente et par av konsulentene i bspoke fra før, og etter å ha hørt veldig mye bra om selskapet, bestemte jeg meg for å sende inn CV. Etter det første intervjuet, var det ikke noe tvil om at dette var stedet jeg ønsket å være.

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?
Jeg er vant til å jobbe med kunder fra før jeg begynte i IT-bransjen, og følte det var noe som var veldig naturlig for meg. Nå har jeg jobbet som konsulent i over tre år, og stortrives med det. Jeg synes også det er veldig fint at man har muligheten til å jobbe med ulike prosjekter og teknologier uten å måtte bytte arbeidsgiver av den grunn.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?
Når jeg ikke er på jobb, forsøker jeg å tilbringe mest mulig tid med familien. Jeg er også glad i å stå på snowboard, lage mat, reise, og ser frem til en tid hvor man kan reise fritt igjen.

Velkommen til oss Andreas, vi gleder oss til å bli enda bedre kjent!

Trykk her for å lese mer om Andreas.

Kategorier : Velkommen, Ny ansatt, Skape minner sammen, .Net, it konsulent

Nylige innlegg

Innlegg etter merke

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Pranav!

09.05.2022

link
read

Velkommen Thomas!

20.04.2022