read

Velkommen Kim!

Hils på Kim, vår nye senior Cloud Engineer!

Kim kommer inn i den godt etablerte Cloud-avdelingen i bspoke, der han skal lage moderne skyløsninger for våre kunder. Han er lidenskapelig opptatt av forenkling og automatisering, og dette gjenspeiles i hans tilnærming til å designe og implementere skyløsninger. Kim er en lagspiller som ikke bare bringer teknisk kompetanse til bordet, men også en positiv og inkluderende holdning som bidrar til et trivelig arbeidsmiljø.

Takk for at du valgte å starte hos oss Kim! Vi gleder oss veldig til å bli enda bedre kjent med deg og ha en fin tid sammen.

Kim LQ


Hvem er du?

Jeg er Kim Westby, 36 år. Har siden endte studier bodd i Oslo, hvor jeg har jobbet som IT-konsulent både under og etter studier. Vært med på overgangen til cloud med Microsoft siden starten, med ett særlig fokus på modern workplace løsninger.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Det var ett kjempeenkelt valg når man fikk innsikt i selskapet: flat struktur, gode utviklingsmuligheter og ett stort fokus på arbeidsmiljø – en umiddelbar match.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Veldig bra! Uformelt og med en vekt på kultur og forventninger til konsulentrollen. I tillegg var det ett fokus på innstilling, verdier og driv, noe jeg mener er det viktigste i en konsulentrolle, uavhengig av teknologi.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Grunnen til at jeg liker å jobbe som konsulent er at man gjennom prosjekter får møtt nye mennesker og forskjellige miljøer. I tillegg krever det at man er oppdatert på teknologi, og ikke minst den beste følelsen av alle: å identifisere og applisere teknologi til å løse behov eller problemer hos kunde!

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

På fritiden prøver jeg å benytte meg av alle kulturtilbudene i Oslo som f.eks. konserter, museer og festivaler. Prøver også å få til 2-3 løpeturer i uken.

 

 

Klikk her for å bli enda bedre kjent med Kim!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Emilie!

13.09.2023