read

Velkommen Megan!

Vi kickstartet høsten med fire nyansatte første dag etter ferien. Da er høstsesongen offisielt i gang. Vi gleder oss! 

Vi er stolte av å kunne presentere vår nye UX designer, Megan! Hun har lang erfaring med utvikling og design av prototyper, brukertesting og brukergrensesnitt. Hun benytter analyse og reell innsikt fra brukerbehov i sitt arbeid.  

Megan Raddatz

Hvem er du?

Jeg heter Megan, og er en kanadier som flyttet til Norge for ca. to år siden. Jeg har jobbet som UX Designer i flere år og har erfaring med å jobbe in-house i ulike bransjer, blant annet videosikkerhet, wearable teknologi for konkurransesvømmere, og supply chain data management. Jeg trives med å jobbe i team og sammen finne fram til elegante løsninger som støtte både brukerens behov og selskapets mål. 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Da jeg tenkte over hva som var viktig for meg i en jobb, var det klart for meg at menneskene og prosjektene er det som utgjør en forskjell på arbeidsplass til arbeidsplass. Etter den første samtalen med bspoke, var det åpenbart at de bryr seg om deres ansatte og miljøet internt i selskapet, høykvalitet og spennende prosjektmuligheter, og alt det hørtes veldig bra ut for meg!  

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Jeg kjente ikke til bspoke fra tidligere, men ble introdusert til dem via et rekrutteringsfirma. Intervjuprosessen var lett – først hadde jeg en samtale med Einar, og ble deretter invitert videre til tekniskintervju. Etter det fikk jeg tilbud om jobb (!!) og ble veldig glad for det. Noen kort måneder senere hadde jeg min første arbeidsdag! Det var en veldig hyggelig og fin prosess, og fra min side føltes det ut som en god match fra starten. 

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?

Å bli konsulent er noe jeg har tenkte på lenge, men ikke så veldig seriøst før jeg hørte om bspoke. Jeg har brukt hele karrieren min som in-house designer, og selv om det absolutt har vært hyggelige opplevelser, har jeg alltid trivdes best med å jobbe med en rekke ulike ting og ideer. Som konsulent, håper jeg å kunne lære nye ting, bli stadig utfordret, og treffe nye hyggelig folk – ting som jeg setter veldig stor pris på! 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Som person liker jeg å bruke tid med venner, være ute i naturen og utforske nye eventyrlige opplevelser. Jeg har ofte en hobby eller to pågående, som variere mye avhengig av årstiden og interesseområdene mine på tidspunktet. I det siste har jeg eksperimenterte litt med hva slags mat man kan lage i et vaffeljern (den beste så langt har vært vaffeltacos, hvor tortillaen er byttet ut med sukkerfri vaffel). Jeg liker også å male og sykle, men ikke samtidig. 

Trykk her for å lese mer om Megan Raddatz! 

Kategorier : Ny ansatt, Skape minner sammen, konsulent, it konsulent

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Kim!

13.09.2023

link
read

Velkommen Emilie!

13.09.2023