read

Velkommen Mohamad!

Vi hadde gleden med å ta imot Mohamad Jalloul første arbeidsdag på nyåret! 

 Mohamad er en sosial og omgjengelig fullstack .NET utvikler med fokus på API-utvikling, databaser og Azure skyteknologi. 

mo2

Hvem er du?
Jeg er 27 år gammel og har en mastergrad i Informatikk fra Høgskolen i Østfold. Er en person som har stor interesse for IT og liker å holde meg oppdatert på nye teknologier. Jeg bor i Fredrikstad og stortrives der.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?
Leste hva bspoke står for og likte godt at det er et stort fokus på trivsel. Kjente et par konsulenter i bspoke og etter å ha hørt mye bra om bspoke, så bestemte jeg meg for å sende inn CV.

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?
Følte at prosessen gikk veldig bra. Førsteinntrykket jeg fikk etter intervju var veldig bra og fikk kjapt en følelse om at jeg også hadde lyst å bli en del av selskapet.

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?
Har jobbet som konsulent i snart tre år og har allerede fått erfaring med både små og store kunder, og private og offentlige kunder. Å jobbe som konsulent er en fin mulighet til å bli kjent med både nye teknologier og løsninger.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?
Når jeg ikke er på jobb så pleier jeg å tilbringe tiden med venner og familie. Veldig glad i å reise, stå på snowboard, litt gaming og ser også på fotball når det er tid.

Velkommen til oss Mohamad, vi gleder oss til å bli enda bedre kjent!

Trykk her for å lese mer om Mohamad.

Kategorier : Velkommen, Ny ansatt, Skape minner sammen, it konsulent, skytjenester

Nylige innlegg

Innlegg etter merke

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Pranav!

09.05.2022

link
read

Velkommen Thomas!

20.04.2022