read

Velkommen Sondre!

Vi er stolte av å kunne presentere vår nyeste ansatte, Sondre! 

Sondre er fullstackutvikler med hovedfokus på frontend. Han har jobbet mye med teknologier som C#, React, Node.js, CSS og JavaScript. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med deg i tiden fremover. Velkommen skal du være!

Sondre2 (2)

Hvem er du?

Jeg heter Sondre og er 22 år gammel. Jeg startet med programmering og utvikling på hobbybasis da jeg var rundt 11 år gammel, og har holdt på med det siden. Profesjonelt har jeg jobbet ca. 3 år som in-house utvikler. 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Jeg syntes bspoke virket som et strukturert, seriøst og fremtidsrettet firma, noe jeg syntes er viktig da jeg selv er opptatt av det å vokse og bli bedre.

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Rekrutteringsprosessen var profesjonell og detaljert. Jeg fikk følelsen av at dette var et firma som virkelig ville finne de riktige folkene, og ikke bare ansetter hvem som helst. 

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?

For meg er det viktig å kunne jobbe med ny teknologi, lære nye ting og ikke vite nøyaktig hva morgendagen bringer. Som konsulent blir dagene spennende og det er alltid nye utfordringer.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Jeg liker å trene på treningsstudio og gjør stort sett dette ca 3-5 ganger i uken, men det er ikke nødvendigvis det jeg helst gjør på fritiden min. Jeg liker også å dra på tur, henge med venner og ta en pils, lese bøker, delta på ulike kurs, jobbe på et sideprosjekt, late dager på sofaen og se en god serie eller film. 

Trykk her for å lese mer om Sondre!

Kategorier : Velkommen, Ny ansatt, Skape minner sammen, Java, konsulent, javautvikling, java utvikler, it konsulent, frontend, kreativ

Nylige innlegg

Innlegg etter merke

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Pranav!

09.05.2022

link
read

Velkommen Thomas!

20.04.2022