read

Velkommen Tim!

Hils på Tim, vår nye frontend-utvikler!

Tim er en dyktig utvikler, som tar med seg god erfaring fra både store og små prosjekter. En stor styrke hos Tim er hans evne til å skape en logisk flyt og arkitektur i koden som gjør den lett, forståelig og tilgjengelig for alle som er involvert i prosjektet. Tim trives best med frontend, spesielt webutvikling, og har en betydelig portefølje med vellykkede webapplikasjoner fra sin tid som konsulent.


Vi er veldig heldige som har fått deg med på laget Tim, og vi gleder oss til å bli enda bedre kjent i tiden fremover!

Tim LQ


Hvem er du?

Jeg er Tim Kirstein, 37 år gammel. Kommer fra Lidingö utenfor Stockholm og bor nå utenfor Oslo med kone og to barn. Har bakgrunn fra .Net, men har hatt fokus på frontend-utvikling de siste fire årene.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Jeg valgte bspoke fordi jeg ønsket å jobbe i en mindre bedrift med fokus på personlig utvikling og balanse mellom arbeid og privatliv. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av bspoke og deres personalpolitikk, ikke minst å bli kåret til Norges beste arbeidsplass 2 år på rad er et bevis på det.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

En fleksibel rekrutteringsprosess med fokus på hva jeg som individ ønsker å få ut av arbeidet mitt. En arbeidsprøve som deretter ble brukt som grunnlag for diskusjon under intervjuet.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

For meg er personlig utvikling veldig viktig og som konsulent har både jeg og bedriften jeg jobber i et insentiv til å bli bedre på det jeg gjør. I tillegg får du muligheten til å jobbe med ny og spennende teknologi for en rekke ulike bedrifter.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Mesteparten av fritiden min går med til å tilbringe tid med min fantastiske familie. Jeg er glad i god mat og drikke, gjerne med gode venner. Når jeg får muligheten liker jeg å trene, helst en ballsport som golf, tennis eller fotball, jeg er ikke så glad i treningsstudioet. Ellers er jeg en slavisk tilhenger av fotballaget mitt, Djurgården IF.

 

Klikk her for å bli enda bedre kjent med Tim!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Kim!

13.09.2023

link
read

Velkommen Emilie!

13.09.2023