read

Velkommen Tom!

Hils på Tom, vår nye Senior Cloud Engineer.

Vi er veldig heldige som har fått inn Tom i vår Cloud-avdeling her i bspoke. Her vil han bistå våre kunder med skyløsninger og skybaserte sikkerhetsløsninger. Tom tar med seg bred erfaring fra blant annet Elkjøp, Crayon og Embriq inn til sin rolle hos oss. I sine prosjekter har Tom fokus på å gi kundene en smidig skymigrasjonsprosess, onboarding og instruksjonsverksteder.

Vi er glade for at du valgte å starte hos oss Tom! Velkommen til oss. 

Tom-Artikkelbilde


Hvem er du?

Jeg heter Tom, er 45 år gammel og kommer fra Lofoten. Nå har jeg byttet ut fiskestang og "ferskfesk" med kaffe latte og sushi. Jeg er kjemistudenten som blei IT-konsulent, og har vel aldri angret på at det blei slik. Starta på en servicedesk, og har jobbet meg gjennom bransjen med fokus på sluttbrukeren hele veien. Jeg brenner for den moderne arbeidsplassen og det å gjøre arbeidshverdagen til den enkelte brukeren bedre gjennom moderne løsninger. Jeg elsker å fikle med nye ting og ny teknologi, noe som gjør Cloud til ett perfekt fagfelt for meg.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Det var ett valg som utelukkende baserte seg på presentasjonen av visjonen for selskapet som blei presentert meg i løpet av intervjuprosessen. Jeg følte at utviklingsmålene og de kjerneverdiene som man ønsker, resonerer veldig godt med mine verdier og ønsker for en arbeidsplass.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Rekrutteringsprosessen min tok bare 3 uker, det er gøy når man klaffer så til de grader fra begge sider av bordet. Opplevde det også litt hektisk å prøve å omstille seg på så kort varsel.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Konsulentrollen lar meg bryne meg på stadig nye utfordringer, nye teknologier og nye firma med helt egne utfordringer. Jeg syns rett og slett det er kult å få være med kundens reise inn i en ny hverdag og utfordre dem på hvordan de bruker teknologien i arbeidshverdagen

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Drikker vin med venner, spiller brettspill og hører mye på podcasts. Blir også litt turer i marka med kameraet når været tillater det.

 

Klikk her for å lese mer om Tom!

 

Kategorier : Velkommen, Ny ansatt

Nylige innlegg

Innlegg etter merke

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Peter!

07.03.2023

link
read

Velkommen Maja!

20.01.2023