read

Velkommen Ümit!

Vi er stolte av å presentere vårt nyeste Cloud medlem Ümit velkommen!  

Ümit jobber som Cloud Engineer med fokus på moderne infrastruktur som Kode (IaC). Umit blir en god bidragsyter og øker vår kompetanse på Amazon Web Services (AWS), Terraform, Kubernetes m.m. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg. Velkommen skal du være!

umit-c
Hvem er du?

Jeg heter Ümit og er 41 år. Jeg er født og oppvokst i Tyrkia, og bor på Ullern i Oslo med familien min. Jeg har ei datter og en sønn. Jeg har bachelor i ingeniør og dekk offiser. I tillegg har jeg master i administrasjon og organisasjon. Etter studie begynte jeg å jobbe som dekk offiser. Deretter jobbet jeg som `internal auditor` i 3 år. Siden 2020 har jeg studert og arbeidet med IT. Jeg har vært med på Devops og AWS `bootcamp` og tatt flere sertifiseringer. I 2021 begynte jeg å jobbe som Cloud Engineer.

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

For å utvikle mine ferdigheter så fort som mulig, ønsket jeg en jobb med mange utfordringer. I tillegg ønsket jeg å jobbe et sted med godt miljø, gode utviklingsmuligheter og gode verdier.

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Prosessen var hyggelig, ryddig og profesjonell 

Hvorfor ønsker du å jobbe som konsulent?

Jeg synes den beste muligheten for å utvikle seg selv er ved å jobbe med forskjellige problemstillinger og kunder. Det er også givende å oppleve at løsningen du har vært med på å lage hjelper kunden og gjør hverdagen deres bedre.

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Etter jobb er jeg ofte med familien min. Jeg er glad i å gå på telttur, kjøre gummibåt om sommeren, og fiske tidlig morgen med barna mine. Dessverre får vi ikke ofte fisk. I tillegg er jeg glad i å lese bok hver dag. 

Trykk her for å lese mer om Ümit!

Kategorier : Velkommen, Ny ansatt, Skape minner sammen, Java, konsulent, javautvikling, java utvikler, it konsulent, frontend, kreativ, konsulentarbeid, bspoke Cloud

Nylige innlegg

Innlegg etter merke

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Peter!

07.03.2023

link
read

Velkommen Maja!

20.01.2023