Cecilie Øverli

Markedsansvarlig

Cecilie er ansatt som markedsansvarlig i bspoke. Dette innebærer blant annet utvikling og produksjon av markedsmateriell, intern og ekstern kommunikasjon, innholdsproduksjon, innsamling og bearbeiding av markedsdata, drifting av hjemmesiden og sosiale medier.

 

Hun har bachelorgrad fra Høyskolen i Kristiania innen grafisk design, samt erfaring fra foto- og videoproduksjon. Hun har fire års jobberfaring som markedsansvarlig for et firma i Oslo. Gjennom disse årene har hun utarbeidet bred erfaring og kunnskap innenfor markedsføringsfaget, som hun gleder seg til å utvikle ytterligere her i bspoke.

 

Cecilie elsker å utforske og grave fram gode historier og framstille dette i form av tekst og bilder, samt å analysere statistikken i etterkant for å finne ut hva som treffer mottakerne. Hun kommer lett i kontakt med folk, og er et sprudlende vesten som bringer mye glede til kontoret.

 

«En kombinasjon av å jobbe kreativt med innhold, sammensatt med statistikk, analyser og strategi er midt i blinken for meg! Jeg er glad i å prate med mennesker, finne de gode historiene og jobbe strukturert med å synliggjøre de. Etter min mening er det lite som slår følelsen av å se positive resultater fra arbeidet i analyseverktøyene».

Cecilie Øverli bspoke AS

Cecilie

Flere spørsmål?

Kontakt oss