Einar Omdal

COO

Einar er COO i bspoke. Han har 15 års erfaring med rekruttering, bemanning og salgsledelse. Einar har vært hovedansvarlig for rekruttering til flere selskaper opp gjennom årene. Han har også vært seniorrådgiver innen IT-rekruttering, IT-bemanning og konsulentmegling. Han har jobbet bredt innenfor analysering av kandidatmarkeder, utforming av konsepter, opprette forretningsplaner og budsjetter.

Einar er vant til å jobbe search-basert og legger stor vekt på sourcing og nettverksbygging. Hans spesialiteter er å rekruttere tyngre IT-tekniske personer, kommersielle roller, samt lederrekruttering.

Han har i en årrekke hatt personalansvar, budsjettansvar, samt vært ansvarlig for å sette standarder og rutiner i organisasjoner.

Einar har lang erfaring med å jobbe prosjektbasert og etterstreber en kreativ innfallsvinkel for å rekruttere talenter og erfarne kandidater.

Einar har hovedansvar for rekruttering til bspoke. Han har utstrakt salgs- og kundeansvar i tillegg til operativt ansvar for våre konsulenter. I tillegg vil han ta seg av en stor del av den daglige driften her hos oss.

Jeg er vant til et høyt tempo, men er samtidig opptatt av detaljer. Og detaljene ser jeg ikke uten kaffe. Masse kaffe …

Om man vil bygge et velfungerende team med god kjemi, er det viktig at ikke konsulentene har spisse albuer.

Når konsulentenes albuer er tilstrekkelig butte, holder jeg foredrag for utviklerne om at iOS objektivt sett er mye bedre enn Android. Når de er lei av det (det går fort), snakker jeg gjerne om engelsk fotball. Jeg har valgt et lag som gjør supportertilværelsen til 20 % moro og 80 % frustrasjon. At jeg fortsatt tar på meg Arsenal-drakta sier ikke rent lite om hvor sta jeg er.

Jeg elsker uformelle samtaler med dyktige folk! Ring så booker vi tid til en prat.

 

Einar Omdal bspoke AS

einar

Flere spørsmål?

Kontakt oss