<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2528952850727799&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Endre Johnsen

Fullstack utvikler

Endre har en bachelorgrad i informatikk (programmering og nettverk) fra Universitetet i Oslo. Når han ikke oversetter forretningsbehov til solide løsninger for kunder, holder han seg oppdatert på nye teknologier, enten det er programmeringsspråk eller rammeverk. Han får også mye glede av å dele kunnskap med andre, noe som hjelper med å skjerpe kommunikasjonsferdighetene, som igjen kommer kundene til gode.

Med bakgrunn som freelancer vet Endre viktigheten av å gjøre en god jobb. Han jobbet blant annet på prosjekter for MediWave AS som webutvikler og for Tellus Eiendom som applikasjonsutvikler. For Tellus Eiendom lagde han en applikasjon skrevet i Java og JavaScript, med en skybasert databaseløsning, for å holde orden på firmaets eiendommer og omsetning. I denne perioden benyttet også han også annledning til å sette seg inn i Kotlin og React.

Han har også erfaring med webutvikling for FunkWeb AS, hvor han var involvert i oppdrag for Fortidsminneforeningen og Veteranforbundet SIOPS. Som webutvikler og freelancer har han både erfaring med å jobbe selvstendig og i team.

Enten han løser problemer nærme brukeren eller lenger bakover i stacken, så streber han alltid etter å levere et godt resultat. Dette reflekteres i svært gode tilbakemeldinger fra kunder.


Sertifiseringer:

  • Professional Scrum Master PSM 1
  • Oracle Certified Associate, Java SE 8 Programmer

Jeg blir spesielt fornøyd når jeg kan bruke programmering til å lage noe som kan glede andre. På fritiden jobber jeg nå med å lage et spill, med håp om å få til akkurat det. 

Når jeg ikke sitter foran en datamaskin liker jeg å gå tur i skogen og å meditere. Ellers setter jeg alltid pris på en brettspillkveld med gode venner.

Endre Johnsen bspoke AS

Image from iOS (1)

Flere spørsmål?

Kontakt oss