Frederic S. Hauge

Fullstack utvikler

Frederic S. Hauge har en mastergrad i Anvendt informatikk fra Høgskolen i Østfolk der han har tilegnet seg kunnskap om samspillet mellom teknologi, menneske og organisasjon. Her har han jobbet med ulike teknologier som C#, .Net, Python, Java, JavaScript, HTML og CSS noe som gir han en bred erfaring både når det kommer til frontend- og backendutvikling.

Han har også kunnskap om maskinlæring. Hans masteroppgave handlet om hvordan man kan oppdage vandalisme i OpenStreetMap, og Frederic er derfor den rette personen å gå til dersom man har behov for å løse et problem ved hjelp av maskinlæring. Han er dessuten svært dyktig innenfor objektorientert programmering og, prosessere og analysere store datamengder.

Med sin tydelige kommunikasjonen egner Frederic seg godt som et teammedlem. Frederic liker å ta ansvar og er en engasjert utvikler. Han er utadvendt og er glad i å både lære og lære andre, noe som reflekteres i hans roller som student assistent, samt leder i linjeforeningen Enigma ved Høgskolen i Østfold.

 

Sertifiseringer:

  • Professional Scrum Master (PSM-1)

 


 

Helt siden jeg var liten har jeg elsket teknologi om det er gammel eller ny teknologi, det gitt meg utallige eventyr i en raskt voksende verden om det er spill, hardware eller forskjellig software. Jeg ønsker alltid å kunne gjøre det beste jeg kan og litt tid, alltid yte god kvalitet og skape gode relasjoner med de som er rundt meg. 

Jeg liker veldig godt å slappe av foran en dataskjerm om det er med en film, serie, spill eller noe lærerikt jeg finner interessant. Jeg tar også gjerne turen til treningssenteret, der jeg kan få brukt den ekstra energien. 

Frederic S. Hauge bspoke AS

Frederic-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss