<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2528952850727799&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

NOEN AV VÅRE FAGOMRÅDER

IT Drift, support og infrastruktur

Alle som har opplevd problemer med drift og infrastruktur vet hvor frustrerende og kostnadskrevende det kan være. bspoke har konsulenter med lang erfaring i å hindre at slike problemer oppstår, slik at du og bedriften din kan konsentrere dere om viktigere ting.

 

Kontakt oss

Support

Support

Vi gir support innen både maskinvare og programvare. Våre konsulenter setter seg raskt inn i kundens systemer. 

Infrastruktur

Infrastruktur

En stabil og sikker IT-infrastruktur er helt nødvendig for at moderne organisasjoner og virksomheter skal operere effektivt.

I overgangen mellom on-premise og sky er det viktigere enn noen gang å ha kontroll på drift og administrasjon av IT-infrastrukturen din.

Drift

Drift

Vi sørger for at systemene dine er oppe til enhver tid og tar oss av installering og vedlikehold av servere og lagringsenheter, nettverk, sikkerhet, backup, overvåking og annen programvare du ønsker å kjøre på serverne og arbeidsstasjonene deres.

FAQ

Er deres konsulenter sertifiserte?

Sertifiseringer er meget viktig for bspoke, og alle våre konsulenter tar minst et kurs, en sertifisering og en konferanse i året.

Vi oppfordrer til -og legger til rette for at våre konsulenter skal være oppdaterte på nye teknologier og metodikker. 

Kan vi leie inn på både kort -og langtidskontrakter?

Vi er åpne for alle typer oppdrag, både korte og lange, enkeltpersoner eller team. Vi er klar over at ikke alle kunder har samme behovet for ekstern assistanse. Vi skal være fleksible og forutsigbare i våre leveranser.Ta kontakt så kan vi se på din problemstilling, og sammen kommer vi frem til den beste løsningen.

Vi er usikker på hva slags profil vi trenger, kan dere vurdere prosjektet?

Vi kan gå i dialog og vurdere prosjektet opp mot rette profilen dere søker.  Det er svært viktig for oss at våre kunder får den konsulenten de behøver. Feil kompetanse på feil sted er ødeleggende for flere parter: våre kunder, oss som leverandør og ikke minst konsulenten selv. Vi etterstreber å ha en åpen og god dialog med våre kunder og å levere rett kompetanse på rett sted.

Hvilke fagområder og teknologier har deres konsulenter erfaring fra?

Våre konsulenter har erfaring innen System & Nettverk, IT Support, Systemkonsulent, Driftskonsulent og som Web administrator. Noen av teknologiområdene er MS Exchange, MS Windows server, Active Directory Domain Services, Hyper-V, Office 365, MS-SQL, Vmware, System Center Service Manager og System Center Configuration Manager, for å nevne noen.

 

Har dere erfaring fra både privat og offentlig sektor?

Vi har erfaring fra både privat og offentlig sektor, med hovedvekt på privat.

Vi har konsulenter som i sine tidligere -og nåværende rolle har prosjekterfaring innen både privat og offentlig sektor. Vi har vunnet noen anbud mot offentlig sektor, som gjør at vi nå har rammeavtaler mot f.eks. stortinget, og vil starte å levere konsulenter her snarlig.

Hvorfor velge dere som leverandør av konsulenter?

Godt spørsmål og enkelt svar!

Vi er et ambisiøst, ansatteid selskap og alle som jobber her har en ting felles: vi har fått nok av å jobbe i store, upersonlige og talldrevne selskaper. Nå har vi skapt vår egen arbeidsplass og kan la interessen for faget være det som motiverer oss. Vi utvikler oss hele tiden og trives best ute hos kunden.

Dermed kan vi alltid levere den rette konsulenten for deg. Til rett pris.

Flere spørsmål?


Kontakt oss