Jonas Husby

Front end-utvikler

Jonas er en utadvendt front end-utvikler som liker seg i skjæringspunktet mellom design/UX og backend. Han trives med flere roller og kommuniserer godt med de andre for å finne de beste løsningene.

Gjennom en toårig fulltidsjobb som front end-utvikler hos Norsk Rikstoto har han opparbeidet seg solide kunnskaper i Angular og Javascript. En av oppgavene hans var å strukturere store mengder data, noe han også gjorde for UngEnergi. Samtidig har han forsterket kompetansen innenfor de andre kunnskapsområdene sine. Han bruker gjerne fritiden sin på å lære seg ny teknologi – akkurat nå er han dypt inne i React.

Som front end-utvikler har han god erfaring både med å jobbe selvstendig og i team. Gjennom ulike hobbyprosjekter og betalte oppdrag for mindre kunder har han også hatt utstrakt kundekontakt.

Jonas er svært lærevillig og lærer gjerne bort. Han oppleves som en utadvendt og veldig hyggelig person. Tilbakemeldinger fra kunder er svært gode, da Jonas alltid har bedriftens overordnede forretningsmål i bakhodet. Han leter alltid etter den beste veien til ferdig produkt.


Sertifiseringer:

  • Professional Scrum Master PSM 1

Jeg liker alt som er sosialt. Enten det er med venner eller i profesjonell sammenheng, så setter jeg stor pris på å ha mennesker rundt meg. Å diskutere tanker og ideer med folk, og sammen finne gode løsninger, er noe jeg virkelig interesserer meg for.

Jonas Husby bspoke AS

jonas

Flere spørsmål?

Kontakt oss