Julie Bjørgen Sandvik

Julie leder HR- og rekrutteringsteamet i bspoke. Dette innebærer blant annet å sørge for at vi har gode og strukturerte rutiner i interne prosesser, som blant annet onboarding, HR-forum og kompetanseutvikling av ansatte gjennom vårt lederutviklingsprogram. Hun skal også jobbe med vekststrategi og employer branding, for å tiltrekke flere dyktige kandidater til bspoke. I tillegg til dette er Julie ansvarlig for rekruttering av sommerstudenter til vårt graduate program.

 

Hun har en bachelor i organisasjon og ledelse og fire års arbeidserfaring fra IT-bransjen, der hun har jobbet som Vekstansvarlig i et mindre selskap og Talent Acquisition Consultant i et større selskap. Gjennom tidligere arbeid tar Julie med seg bred erfaring fra HR, rekruttering og employer branding til bspoke.

 

Julie er et sprudlende, ambisiøst og sosialt vesen, som jobber hardt for å nå og når som regel alltid de målene hun setter seg. Hun brenner for å finne styrker og skape engasjement hos sine kollegaer. Når hun ikke er på jobb er hun glad i å være ute i frisk luft, gjerne på en lengre fjelltur eller med en kopp kaffe på balkongen. Som et sosialt vesen trives hun godt med venner og inviterer ofte til middager og selskap hjemme i sin nyoppussede leilighet.

Jeg er nok et av de mest sosiale dyrene på den nordlige halvkule- elsker å være med folk og er alltid gira på det som skjer, både som initiativtaker eller initiativkonsument.

Gjennom empati, raushet og lidenskap skal jeg jobbe for at vi finner de riktige folka og ta vare på de folka vi allerede har. Jeg skal bidra til at vi fortsetter å være romslige og rause, og et sted hvor du kan være trygg på å komme inn med hele deg.

Julie Bjørgen Sandvik bspoke AS

julie-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss