Lisa Sofie Edelman Sæther

Interaksjonsdesigner

Lisa er en utadvendt interaksjonsdesigner med bachelor fra NTNU Gjøvik. I tillegg har hun studert IT-drift og informasjonssikkerhet, og bringer derfor også dette perspektivet inn i arbeidet med interaksjonsdesign.

 

Hun er godt kjent med Figma og brukertesting, og har arbeidet på flere prosjekter i løpet av studietiden. Lisa er spesielt interessert i universell utforming og er heller ikke redd for å prøve seg på HTML og CSS. Videre er hun glad i mennesker og liker å forstå behovene til forskjellige brukere.

 

Lisa trives best på et team, men kan også drive med selvstendig arbeid. Hun er ikke redd for å ta på seg ansvar og tar gjerne initiativ i prosjektet. Det er ikke bare på studiene at Lisa har jobbet i team, blant annet har hun vært med å starte jenteprosjektet Ada i Gjøvik, vært i militæret og jobbet som SFO-leder på en barneskole.

 

På fritiden er Lisa glad i å spille håndball og trene på treningsstudio. Hun liker å være med venner, og hvis hun ikke trener så kan du finne henne ute på stolpejakt. I tillegg er hun ivrig på å reise rundt i verden og møte nye mennesker.

 

«Mitt mål som interaksjonsdesigner er å sørge for at brukere ikke irriterer seg over produkter som de benytter. Jeg har selv oppdaget irritasjonsmomenter på ting som jeg har brukt, og vet hvor plagsomt det er når designet ikke passer behovet. Derfor vil jeg være sluttbrukernes representant i et utviklingsprosjekt, og ser frem til å lage gode løsninger som kunder faktisk har lyst til å bruke.»

Lisa Sofie Edelman Sæther bspoke AS

Lisa

Flere spørsmål?

Kontakt oss