Maja Skaljak

.NET backendutvikler

Maja Skaljak har en mastergrad i elektro og datateknikk og seks års arbeidserfaring fra IT-bransjen. Parallelt med sin mastergrad jobbet hun som stipendstudent i Schneider Electric DMS, før hun startet fulltid som .NET utvikler etter endt utdanning. Tidligere har Maja også jobbet som konsulent for BrightMarbles i Serbia, før hun flyttet til Norge sommeren 2022 med familien sin.

Hun har erfaring fra både store og små prosjekter som backendutvikler, men har også en del erfaring som frontendutvikler. Maja har god erfaring med teknologier som C#, .NET Framework, .NET CORE, REST, WCF, MS SQL, AWS, Angular, JavaScript og TypeScript. Hun er svært interessert i moderne teknologi og lærer seg nye metoder og teknologi fort.

Maja trives godt i team og setter stor pris på kunnskapsdeling med sine kollegaer og teammedlemmer. Hun tar gjerne på seg ansvar og liker godt å bli utfordret med nye problemstillinger som må løses. Som person er Maja en svært hyggelig og imøtekommende konsulent, som vi er veldig fornøyde med å ha fått med oss på laget her i bspoke. 

Matematikk var alltid favorittfaget mitt på skolen, så yrket mitt var veldig enkelt valg for meg. Jeg trives i min jobb og jeg liker å skape algoritmer for å løse forskjellige problemer.

I privatlivet er jeg veldig sosial, jeg liker å tilbringe tid med familie og venner, både inne med god mat, filmer og brettspill og ute i naturen.

Maja Skaljak bspoke AS

Maja_PF

Flere spørsmål?

Kontakt oss