Megan Aalen

UX designer

Megan er UX Designer med en treårig utdannelse som grafisk designer fra Canada. Hun har lang erfaring med både grafisk design og UX. Hun har jobbet innenfor et bredt spekter av bransjer, alt fra Det Kanadiske Forsvaret til design av teknologi for svømmeteknikk. 

Hun har god erfaring med utvikling og design av prototyper, brukertesting, brukergrensesnitt og teknologier som Sketch og InVision. Hun er svært opptatt av å benytte analyse og reell innsikt fra brukerbehov i sitt arbeid og har med det skapt høyverdige produkt og brukeropplevelser på vegne av flere store merkevarer. 

Megan er en lagspiller og liker godt å samarbeide med frontend utviklere i hele fasen av et prosjekt. Hun jobber målrettet mot å tilfredsstille brukernes behov og har alltid kreative løsninger for å oppnå disse behovene. Hun liker å være en del av hele prosjektets utvikling, men trives også med å spesialisere seg inn på mindre deler av prosjektet.  

Nysgjerrig av natur, Megan liker også å lære seg nye ting, dette gjenspeiler seg i hennes evne til å løse utfordringer og designe gode og intuitive løsninger. Hun trives med å høre ulike perspektiver og å jobbe sammen for å oppnå den beste løsningen. 

 

Sertifiseringer 

  • Professional Scrum Master PSM 1 

«Jeg elsker å være kreativ og setter stor pris på muligheten til å prøve nye typer håndverk og hobbyer utenfor jobb – det hjelper meg med å komme tilbake på jobb fylt av ny kreativitet og energi. I det siste har jeg eksperimenterte litt med hva slags mat man kan lage i et vaffeljern (den beste så langt er vaffeltacos, hvor tortillaen er byttet ut med sukkerfri vaffel).  

Jeg liker også å male og sykle, men ikke samtidig»

Megan Aalen bspoke AS

Megan

Flere spørsmål?

Kontakt oss