Mia Melvold

Head of Sales

Mia jobber som Head of Sales i bspoke og er ansvarlig for all salgsaktivitet. Dette innebærer bl.a. utarbeidelse av salgsstrategier, kundeoppfølging og porteføljestyring. I tillegg er hun ansvarlig for arbeid med rammeavtaler og leveranser av disse.

Mia har over 8 års erfaring fra konsulentbransjen, hos konsulentmegleren Ework, og kjenner markedet godt. Mia har hatt flere sentrale roller som kundeansvarlig, BID manager og sist som leder for avdelingen Business Operations. Hun har lang erfaring med besvarelse av anbud, og gjennom flere år har hun hatt totalansvaret for konsulentleveransen til store offentlige kunder som Skatteetaten, NAV og Statens vegvesen.   

Mia har sin utdannelse fra markedshøyskolen, hvor hun har en bachelor innen reklame og merkebygging. Mia har et vinnende vesen med godt humør, hun jobber hardt og liker å hjelpe til der hvor det trengs, ingen oppgaver er for stor eller for liten.

På fritiden er Mia en aktiv person som liker å trene ved siden av å være en god mor til sine to barn.

«En varierende arbeidsdag i høyt tempo, med struktur og en 5-10 minutters prat ved kaffemaskinen er en perfekt dag for meg. Jeg er en utpreget lagspiller som ikke sier nei til en konkurranse, men som samtidig ikke er en dårlig taper (så lenge reglene er like for alle). Jeg er sosial og trives best med mennesker rundt meg, både i private og jobbrelaterte sammenhenger. Kan til tider være irriterende positiv, men har selv troen på at ting løser seg oftere med et smil om munnen.

Fritiden bruker jeg helst på familie og venner, og du skal ikke se bort ifra at fem minutter etter at barna har sovnet er jeg i gang med dagens treningsøkt.»

Mia Mevold bspoke AS

Mia

Flere spørsmål?

Kontakt oss