Pranav Bhart

Backend Javautvikler

Pranav er en dyktig backend javautvikler med en bachelor i informatikk ved Universitetet i Oslo. Han har god erfaring med Java og Spring-rammeverket, og har også et godt øye for å finne muligheter for å automatisere ting i Python. Fremover ønsker han å lære mer om blant annet AI og maskinlæring. I team inngår Pranav som en allsidig og god lagspiller og tar tak der det er nødvendig for å få jobben gjort på best mulig måte.

Utenfor jobb finner du som oftest Pranav enten på treningssenter, foran et sjakk-brett eller på en tennisbane. Han er også godt over gjennomsnittet interessert i tech, og har gått så langt som å bygge seg sitt eget ergonomiske tastatur.

Sertifiseringer: 

  • Professional Scrum Master (PSM-1)

«Jeg er takknemlig for at jeg har vært velsignet med en problemløser hjerne. Det er i min natur å være nysgjerrig og bryte ned problemer i små biter for å kunne løse dem.

Utenom jobbsammenheng bruker jeg litt for mye tid på å enten spille sjakk eller se videoer relatert til sjakk. Andre interesser inkluderer teknologi, styrketrening og tennis.

Jeg tror kommunikasjon er nøkkelen til ethvert prosjekt. Med god kommunikasjon vil man løse oppgavene på mest optimale måten
».

Pranav Bhart bspoke AS

Pranav

Flere spørsmål?

Kontakt oss