Ronny Dahl

Utvikler og seniorkonsulent

Ronny har jobbet som utvikler siden 1999, med hovedfokus på .NET-plattformen, Azure Cloud, Azure DevOps og relasjonsdatabaser. Har tidligere arbeidet med CI/CD for on-premise datasentre. Han har jobbet med en rekke ulike teknologier, verktøy og arkitekturprinsipper, og han har fulgt den teknologiske utviklingen nøye. Gjennom sin karrière har Ronny jobbet på alt fra mindre til store og komplekse prosjekter.
 
I tillegg til å ha dyp teknisk kompetanse er Ronny flink til å sette seg inn i og forstå kundens behov, og omsette forretningsmessige ønsker og krav til tekniske løsninger. Han snakker godt med forretningssiden og evner å forklare komplekse tekniske løsninger til ikke-tekniske personer.

Ronny har god erfaring med smidig utviklingsmetodikk og er sertifisert ScrumMaster. Han har god kunnskap rundt best practices innen utvikling og databaser.

Ronny er selvgående, energisk og resultatorientert av natur, med evne til å tenke utradisjonelt og utenfor boksen samtidig som han utnytter best practices. Han motiveres av en variert og faglig utfordrende hverdag og får energi av å spille på lag med andre kreative og engasjerte mennesker.

På jobb er jeg profesjonell og liker å bidra til å lage noe bra sammen med andre. Humoren sitter løst og jeg er lett å prate med.

Etter jobb er jeg ivrig på fermentering, mjød, chili, kaffe, hobbysnekring, sjonglering og motorsykler. Ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.

Ronny Dahl bspoke AS

Ronny Dahl

Flere spørsmål?

Kontakt oss