Sondre Bye Humberset

Fullstack-utvikler

Sondre er en fullstack-utvikler som har drevet med utvikling og programmering på hobbybasis i over 13 år og 2,5 år profesjonelt. Han har bred kompetanse i faget og et godt øye for design. Dette gjør at han enkelt kan fylle roller på de fleste plattformer innenfor både frontend og backend. 

Sondre har drevet mye med utvikling av avanserte websider, webapplikasjoner, desktopapplikasjoner og mobilapplikasjoner. De fleste prosjekter han har vært involvert i er utført ved bruk av agile og scrum. Han har ledet flere utviklingsprosjekter for kunder i både privat og offentlig sektor. Som en dyktig lagspiller har han under flere prosjekter holdt opplæring i løsninger han har utviklet for andre i teamet sitt.

Sondre er selvstendig, strukturert og effektiv. Fokuset hans er høy kvalitet både på sikkerhet og sikre løsninger, samt være grundig hele veien til ferdig utført arbeid. Han er opptatt av å følge fag- og teknologiprinsipper og skrive kode som er lett lesbar og forståelig, for å sikre at koden er lett forståelig for andre. 

Sertifiseringer: 

  • Professional Scrum Master PSM 1 

 

«Jeg skrev min første linje med kode da jeg var ca 11 år gammel. Jeg og noen kompiser hadde begynt å spille dataspillet Minecraft. Vi fant fort ut at det var lett å jukse ved å laste ned modifiserte spillfiler.

Jeg vet egentlig ikke helt hva det var, men jeg ble veldig opptatt av hvordan de modifiserte spillfilene lot oss jukse. Jeg leste meg opp på hvordan dette ble gjort, og før jeg visste ord av det satt jeg der på gutterommet og skrev Java-kode.»

Sondre Bye Humberset bspoke AS

Sondre

Flere spørsmål?

Kontakt oss