Stian Aleksander Sætrang

Fullstack .NET C# utvikler

Stian er en ung og dyktig fullstack .NET-utvikler. Han har en spesiell interesse for back end-utvikling, men har også god erfaring fra oppdaterte front end-teknologier som React.js og Vue.js.

Han er ikke redd for å komme med nye forslag og er en god lagspiller. Gode referanser fra tidligere leveranser beviser at han har en dypere forståelse for teknologiene han jobber med enn de fleste med lik erfaring

En oppslukende teknologiinteresse gjør at mye av fritiden går med til å holde seg oppdatert på nye trender i teknologiverden.

Med en oppdatert teknologistack og et lunt smil er Stian en kompetent og hyggelig konsulent som finner seg godt tilrette i både små og store prosjekter.

 

Sertifiseringer

  • Professional Scrum Master 1

 

Privat GitHub: https://github.com/Hodhandr/

 

Teknologi er ikke bare en jobb for meg, det er en livsstil. Jeg kan leke meg med teknologi og programmering i timevis. Hjemme har jeg både 3D-printer og VR-briller. VR-brillene kjøpte jeg delvis for å kunne spille og teste ut andre opplevelser, og delvis for selv å eksperimentere med ulike måter å løse utfordringer som er unike for VR på.

Min største hobby er muligens dataspill, men jeg bruker også en del tid på å lese både artikler og tegneserier på nett.

Stian Aleksander Sætrang bspoke AS

Stian-1

Flere spørsmål?
Kontakt oss