Stine Holst

Full-stack Java

Stine fullførte nylig sin bachelorgrad i informatikk ved Universitetet i Oslo. Hun har også studert entreprenørskap og lederskap ved University of Illinois at Urbana-Champaign. I tillegg var hun i det amerikanske militæret, nærmere bestemt hæren. Der fikk hun føle amerikansk, militært lederskap på kroppen.

Stine har erfaring med Javascript, Vue.js, CSS og HTML fra Learnlink. Der jobbet hun deltid et halvt år, fulltid om sommeren. Gjennom studiet har hun mye erfaring med Java, og også litt Scheme, SQL og C. For øyeblikket lærer hun seg Node.js. Da hun studerte, var hun en del av et team på tre personer som sammen etablerte selskapet Learnlink. Learnlink er en personlig læringstjeneste, nærmere bestemt online leksehjelp for elever på både grunnskole og videregående skole.

Stine er veldig arbeidsom og har alltid hatt deltidsjobb ved siden av studiene, blant annet som tilsynsvakt på skoler og kassa på Kiwi. Da hun flyttet til Oslo hadde hun deltidsjobb som brukerstyrt personlig assistent (BPA). En BPA hjelper mennesker som har fysiske lidelser med oppgaver i hverdagen som de ikke er i stand til å gjøre selv.Sertifiseringer:

  • Professional Scrum Master PSM 1
  • Oracle Certified Associate, Java SE 8 Programmer

Jeg er glad i adrenalin – jeg hopper gjerne i fallskjerm, rafter og skyter. Friluftsliv er herlig og jeg har alltid vært en aktiv håndballspiller. Jeg er både kulturell og kunstnerisk med en forkjærlighet for kreative utløp, som å male et maleri, bygge noe kult eller strikke.

Stine Holst bspoke AS

Stine Holst fullstack java

Flere spørsmål?

Kontakt oss