VÅRT STØRSTE FAGOMRÅDE

Systemutvikling

Vi har både junior- og ekspertkonsulenter innen Java og Microsoft-teknologier. Uansett kompetansenivå er de vant til å ta eierskap og ansvar for alle prosjekter de er involvert i. De blir en del av teamet på arbeidsplassen og sørger for at leveransen er helt i tråd med de behovene bedriften din har.

Kontakt oss

Systemutvikling

Systemutvikling

Teknologer hos bspoke har lang og allsidig erfaring som utviklere.

Arkitektur

Arkitektur

Konsulentene våre har dyptgående kunnskap om arkitektur i kompliserte og krevende miljøer.

DevOps

DevOps

Kontakt oss for mer informasjon om vår erfaring med DevOps-prosjekter

Ofte stilte spørsmål - FAQ

Kan vi leie inn på både kort -og langtidskontrakter?

Vi er åpne for alle typer oppdrag, både korte og lange, enkeltpersoner eller team. Vi er klar over at ikke alle kunder har samme behovet for ekstern assistanse. Vi skal være fleksible og forutsigbare i våre leveranser.Ta kontakt så kan vi se på din problemstilling, og sammen kommer vi frem til den beste løsningen.

Kan dere levere hele prosjektteam?

Selvfølgelig! Vi har varierte profiler som kan fylle alle roller i prosjektene, fra Prosjektleder, Testleder, Utvikler til Test. Vi kan også skalere teamene opp og ned ut ifra dine behov underveis i prosjektet. 

Har dere erfaring fra både privat og offentlig sektor?

Vi har erfaring fra både privat og offentlig sektor, med hovedvekt på privat.

Vi har konsulenter som i sine tidligere -og nåværende rolle har prosjekterfaring innen både privat og offentlig sektor. Vi har vunnet noen anbud mot offentlig sektor, som gjør at vi nå har rammeavtaler mot f.eks. stortinget, og vil starte å levere konsulenter her snarlig.

Vi er usikre på hvordan vi skal gå videre i prosjektet. Kan dere evaluere og komme med råd?

Vi tar gjerne en uformell prat for å høre om deres utfordringer, så kan vi sammen diskutere om dette er noe vi kan bistå med. Vi har erfarne ressurser på de fleste områder, med bred erfaring fra varierte prosjekter. Det skal mye til for at vi ikke skal kunne være en del av løsningen, eller finne noen av våre andre samarbeidspartnere som kan bistå med dette.

Tar dere kun konsulentoppdrag hos kunde eller tar dere også inhouse prosjekter?

De aller fleste oppdrag blir utført hos våre kunder, som en del av deres team. Vi ser at et tett samarbeide ofte gir de beste resultatene. Vi har erfaring med å utvikle løsninger fra våre kontorer også, men da med hyppige demoer og gjennomganger for å sikre at prosjektet går i riktig retning.

Hva slags prosjekter har deres utviklere erfaring fra?

Vi har erfaring både fra mindre prosjekter utført i våre lokaler, og store komplekse team hos store aktører som Eika Alliansen, Ruter og Ice.net. Vi har her bevist at vi kan levere i store komplekse organisasjoner, hvor utfordringene like mye er kommunikasjon mellom prosjektene som de rent tekniske utfordringene i løsningen.

Ikke funnet svaret du leter etter?

Kontakt oss