<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2528952850727799&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Terje Nygård

Utvikler og seniorkonsulent

Terje er en erfaren frontend- og .NET-utvikler. Han har erfaring med database, arkitektur, frontend, backend og design.
 
I de siste årene har Terje arbeidet aktivt med å øke sin kompetanse innen Node og forskjellige frontend rammeverk. Særlig har han fått god kompetanse innen Vue.JS, som han innførte hos Making Waves for første gang gjennom Matprat-prosjektet. En viktig del av oppdraget var kompetanseoverføring i rammeverket, noe Terje håndterte godt. Han har  meget god kompetanse innen Javascript (ES6), JQuery, Knockout.JS og har vært med i prosjekter som har benyttet både Angular og React.
 
Terje har også erfaring fra startup, med en sentral rolle innen utviklingen av web- og mobilbaserte løsninger for innovasjonsprosesser. Nye teknologier og rammeverk er ingen sak for Terje – han har levert gode løsninger i komplekse prosjekter der man ved oppstart ikke visste hvordan sluttresultatet skulle se ut.
 
Som person er Terje utadvendt og har lett for å tilpasse seg ulike miljøer og omgivelser. Han liker å jobbe sammen med andre mennesker og trives godt i samspillet mellom kunde og leverandør. Smilet kommer når han får bruke sine kreative ferdigheter, være løsningsorientert og å gjøre ting på nye måter.
 
Sertifiseringer:
  • Microsoft Certified Professional Developer (MCPD)
  • Microsoft Certified Solutions Developer: Web Applications (MCSD)

 

Jeg velger å kalle meg en Kreativ Utvikler. Jeg blir engasjert av å lage gode brukeropplevelser gjennom idéutvikling og smarte løsninger – gjerne sammen med andre!

Terje Nygård bspoke AS

Terje2

Flere spørsmål?

Kontakt oss