<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2528952850727799&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Thach Khoi Pham

Systemutvikler / Konsulent

Thach (uttales Tætt) er nyutdannet systemutvikler fra UIO. Han har allerede flere års arbeidserfaring fra jobb ved siden av studier og i ferier, der han han har fått kompetanse gjennom prosjektarbeid og reelle utviklingscaser.
 
Han har jobbet med mye fersk og spennende teknologi, blant annet gjennom et devops-team i Infront, og flere prosjekter med Azure. Thach har hatt ansvaret for oppfølging av juniorkonsulenter hos Intelecy, der han var med og lagde arkitekturen, for så å følge opp nye utviklere. Han har god erfaring med moderne frontend-teknologier som Angular 4, sist fra ett prosjekt hos Nordea/Lånekontoret.
 
På universitetet brukte Thach Java som hovedspråk. Han har erfaring med Java-rammeverk som Spring boot, JPA, Hibernate og Maven. Gjennom microservices-arkitekturen har han jobbet med køtjenester som RabbitMQ, load balancer som Ribbon, felles oppdatering av tjenester gjennom spring cloud bus, overvåkning av microservices med Eureka, Zipkin og feiltoleranse med Hystrix.
 
Thach har jobbet innen finans, detaljhandel (retail) og industri. Ulike prosjekter har gitt ham erfaring med flere teknologier, hovedsaklig Node, JavaScript og .NET. Han har også fungert som mentor for andre nyutdannede hos kunde, noe som har fungert svært godt.

Gjennom studietiden har Thach fått muligheten til å være med å utvikle en rekke ulike systemer både på skolen og i deltidsjobb. De fleste av disse er både web- og API-baserte løsninger. Fellesnevneren er at det er systemer for kunder med høye krav til ytelse og skalerbarhet.
 
Thach er opptatt av å lage en god arkitektur for løsningene sine, og tenker alltid lang tidshorisont og enkelt vedlikehold. Kolleger opplever Thach som en utpreget lagspiller. Han er engasjert, kvalitetsbevisst og svært åpen for ny kunnskap.

Da jeg fikk streng beskjed av Kurt Nilsen om at jeg måtte finne noe annet å drive med enn å være på Idol, trodde jeg at jeg var helt talentløs. Men jeg endte jo opp i bspoke, så noe talent må det jo være.

Jeg tror jeg vet hva det er også. Det er et talent for koding og for å lage gode arkitekturer. Derfor har jeg lagt mikrofonen på hylla for godt.

Høyt tempo passer meg utmerket – det skjer ofte at jeg må kode med den ene hånda og spise med den andre!

Thach Khoi Pham bspoke AS

5a

Flere spørsmål?

Kontakt oss