Thomas Van Tran

Seniorkonsulent

Thomas Van Tran er seniorkonsulent ved bspoke Cloud. Han har jobbet som konsulent siden 2013, og har opparbeidet seg verdifull erfaring fra en rekke ulike kunder, miljøer og teknologier. Thomas utmerker seg spesielt innen fagområder som skybasert arkitektur, infrastruktur, identitet- og samhandlingsplattformer. I tillegg stiller han med lang erfaring og kompetanse med nettverk- og sikkerhetsløsninger samt tradisjonell server- og klientinfrastruktur.

 

Innenfor skybaserte løsninger stiller han med høy arkitekt- og tekniker-kompetanse innen teknologier som Microsoft Azure, Azure Active Directory, Microsoft 365, automasjon, Infrastruktur som kode (IaC) og kan også vise til dette med flere relevante sertifiseringer.

 

Thomas er entusiastisk, tar raskt til seg ny kunnskap og han har en ryddig arbeidsmetodikk. Som konsulent har han evne til å sette seg inn i kundens situasjon og forretningsbehov. Denne kunnskapen brukes til å rådføre og levere løsninger av høy kvalitet, til nytte for kunden.

 

Sertifiseringer:

  • Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert
  • Microsoft Certified: Azure DevOps Engineer Expert
  • Cisco Certified Network Professional (CCNP) - Routing and Switching
  • Microsoft 365 Certified: Enterprise Administrator Expert
  • PRINCE2 Foundation 2017

«Jeg lever etter uttrykket "Learning by doing" i kombinasjon med det å stille godt forberedt.

Du blir aldri god på noe uten å utforske selv og ikke tørre å hoppe inn i det ukjente. Ofte finner du ut at det som virket ukjent og skummelt tidligere egentlig var ganske enkelt å beherske når du først ble litt bedre kjent med det. Det å være godt forberedt hjelper deg med å ikke utforske for mye i det ukjente når det først gjelder.»

Thomas Van Tran bspoke AS

Thomas-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss