Thomas Warren

Fullstackutvikler

Thomas er en dyktig fullstackutvikler med en bachelorgrad i programmering og nettverk fra UiO. Han jobber primært i backend, men har også god erfaring fra å bistå på frontend i sine prosjekter. Tidligere har han jobbet på store og små prosjekter, med fokus på REST-API og betalingsløsninger. Han tar med seg god teknisk forståelse for teknologier som: Java, Spring-Boot, Vue og Oracle Database, postgres Database, plsql
 
Kvalitet og faglig utvikling er viktig for Thomas, og han setter seg raskt inn i detaljene rundt nye utfordringer, teknologier og rammeverk. Han ser på seg selv som et ja-menneske og liker å ta initiativ i prosjektene han deltar på.
 
Domain Driven Design (DDD) er verktøy han han bruker flittig for å produsere kode av god kvalitet, som gjør det mulig for andre å lett sette seg inn i. Kode er noe som leses av mange, og klar og forståelig kode er viktig for å levere et produkt kunden kan ta nytte av og for andre til å videreutvikle senere.
 
Han setter teamets faglige utvikling minst like høyt som egen utvikling og er en person som aldri sier nei til å hjelpe en medarbeider som står fast, eller dele kunnskap om noe nytt og spennende han har kommet over.

På fritiden finner du meg enten ute på tur med mine hunder eller foran en skjerm.

Jeg fant min interesse for teknologi gjennom dataspill da jeg lurte på hvordan de ble laget. Det var da jeg fant ut at programmering var noe for meg og utfordringene det bragte med seg. 

Thomas Warren bspoke AS

Thomas W PF

Flere spørsmål?

Kontakt oss