Tim Kirstein

Frontend-utvikler

Tim er en dyktig utvikler med bred kompetanse innenfor teknologier som: Javascript, React, Redux, Html, CSS, Flutter, Dart, .Net Core, SQL, NoSQL, REST. Han har tidligere jobbet på prosjekter for kunder som: Forsvarsbygg, Norges Bank og Bonnier.

 

En viktig styrke hos Tim er hans evne til å skape en logisk flyt og arkitektur i koden som gjør den lett, forståelig og tilgjengelig for alle som er involvert i prosjektet. Han deler gjerne sin kunnskap og arbeider godt i team, og hans evne til å kommunisere tekniske konsepter på en forståelig måte gjør ham til en verdifull ressurs.

 

Tim er også en dedikert tilhenger av å holde seg oppdatert på de nyeste teknologiene og arbeidsmetodene. Han søker kontinuerlig etter muligheter til å utforske og mestre nye teknikker, noe som gir ham en dynamisk og tilpasningsdyktig tilnærming til prosjekter.

 

Han liker godt å samle venner og familie til en bedre middag og utnytter fritiden til å trene ulike sporter som golf, tennis eller fotball. Favorittlaget er selvfølgelig Djurgården IF, fra hjembyen Stockholm.

Nettutvikling passer meg perfekt, da jeg hele tiden får muligheten til å lære og prøve nye teknikker. Målet mitt er å skrive elegant kode som fungerer og som neste utvikler forstår uten problem. God kode trenger ikke dokumentasjon, men er dokumentasjon i seg selv.

Tim Kirstein bspoke AS

Tim-HQ

Flere spørsmål?
Kontakt oss