Tom Arntzen

Senior Cloud Engineer

Tom er en karismatisk og vennlig fyr med oppvekst fra Lofoten. Han studerte kjemi i Halden før han realiserte sin lidenskap for support og skydrift, som konsulent for et av Norges største IT-selskaper.

Han har alltid hatt et utmerket rykte og evne til å opprettholde og sikre kundesuksess i prosjektene sine, i tillegg til å sørge for god relasjon med kunder og teamet. Tom har langt erfaring med Microsoft 365-plattformen og trives med å jobbe med skybaserte sikkerhetsløsninger. Han har et fokus på å gir kundene en smidig skymigrasjonsprosess, onboarding og instruksjonsverksteder. Tom har kompetanse innen Azure active directory, Endpoint management, Colaboration, Microsoft defender løsningene og exchange online. Han har også noe kompetanse på Compliance og Governance.

Tom setter pris på muligheten til å jobbe i et team, men også liker å takle oppgaver på en selvstendig måte. Han er engasjert og rask til å være proaktiv og handle på hans eget initiativ i ethvert prosjekt han er involvert i. I sin rolle er han kundevendt og forstår kompleksiteten til skyløsninger og viktigheten til å kommunisere utfordringene til alle aksjonærer.

På fritiden liker Tom tradisjonelle brettspill, med en god øl på siden, og hobbymaling av modell. Han benytter enhver anledning til å være ute i naturen og har tidligere tatt opp jakt som en aktivitet. 

«Mange kunder betaler for dyre Microsoft lisenser, men utnytter langt fra all funksjonaliteten som ligger i dem. Dette er ett potensiale jeg ønsker å hjelpe til med å realisere så mye som mulig av.»

Tom Arntzen bspoke AS

Tom

Flere spørsmål?

Kontakt oss