Ümit Ceylan

Cloud Engineer

Ümit Ceylan er Cloud Engineer ved bspoke Cloud-avdeling. Han arbeider primært med skybasert infrastruktur og stiller med erfaring og kompetanse innenfor områder som Amazon Web Services (AWS),
automasjon og Infrastruktur som kode (IaC). Han har i tillegg kompetanse på en rekke teknologier og rammeverk som som DevOps, CI/CD-automasjon, container-teknologi og visualisering.
 
Ümit har bachelor i elektronikk-ingeniør og dekk offiser fra Marineakademiet i Tyrkia, samt en master i administrasjon og organisasjon. Han jobbet på fregatt for NATO i 8 år og deltok i mange internasjonale operasjoner, blant annet å beskytte sivile skip mot pirater i Adenbukta. Ümit steg fort i gradene, ble kontrollør for hele fregattflåten og til slutt internrevisor med ansvar for hele forsvaret, hvor han rapporterte direkte til forsvarsministeren. 
 
Ümit er nysgjerrig og prøver gjerne nye ting. Nå for tiden går det i å lære DevOps teknologier og vintersport med barna på fritiden. Uansett hva han bryner seg på er Ümit engasjert og strukturert. Som konsulent ønsker han å jobbe med samfunnsnyttige applikasjoner og hjelpe til der det trengs.
 

Sertifiseringer: 

  • Professional Scrum Master PSM 1

  • AWS Certified Cloud Practitioner

  • AWS certified Solutions Architect - Associate

«Jeg mener alle problemstillinger har en løsning, det gjelder bare å lete godt nok for å finne dem.

Om du noen gang leter etter meg, vil jeg råde deg til å lete nærmere vann. Jeg er ofte styrmann i en gul gummibåt for syv og niåringen, eller på fisketur».

Ümit Ceylan bspoke AS

Umit-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss