read

Norges 4 beste arbeidsplass

I dag var kåringen som flere av oss har vært spente på. Great Place to Work kårer Norges beste arbeidsplasser blant sine kunder, og vi var nominert i kategorien 25-49 ansatte. I år endte vi på en 4. plass, noe som gir rom for refleksjoner. Først en feiring, selvfølgelig, 4. plass er jo vel og bra. Deretter refleksjoner for veien videre.

Da jeg startet bspoke for 7 år siden, var det for å bygge den arbeidsplassen hvor jeg selv ville jobbe. Etter hvert har vi spisset dette budskapet og er nå tydelige på at vi skal bygge Norges beste arbeidsplass. Det er mange konsulentselskaper der ute, og de fleste tilbyr akkurat det samme som alle andre. Man selger dyktige IT konsulenter, gjerne rekruttert fra andre konsulentselskaper, og alle er fine nok steder å jobbe. Vi mener det ikke er å tilføre mye nytt i markedet, derfor vil vi være tydlige. Vi skal heve lista for hva det vil si å være en god arbeidsplass, og vi skal ta jobben på alvor, hver dag. Norges beste arbeidsplass
I dag var det på plass med en liten påskjønnelse til alle. Fantastisk innsats av hele gjengen i bspoke! 

I dag kom vi på 4. plass i vår kategori. Det er bra, det er faktisk veldig bra. Vi har kjøpt inn kake og det skal feires. Vi er tross alt lenger på veien i dag enn vi var i går. Det er viktig å feire seire i hverdagen, det er viktig at man er glad for det man faktisk har oppnådd.

Men, når feiringen er ferdig, er det også viktig at vi ser oss selv i speilet og må innrømme en ting. I år var vi ikke gode nok, vi var ikke Norges beste arbeidsplass i følge de som står bak denne kåringen. Andre er enda flinkere, og gjør enda mer enn oss.

Norges beste arbeidsplass bspoke

Da er det bare å brette opp ermene og bli enda flinkere, for å tilføre det vi har sagt at vi skal til norsk arbeidsliv. Vi har derfor startet et samarbeid med businessMastering for å bli enda bedre på oppfølging av våre ansatte og bli bedre på opplæring av de som nå får personalansvar i selskapet.bspoke teams møte
Jubel på teams når plasseringen ble offentliggjort:)

Vi har lenge jobbet med en restrukturering, hvor flere vil få muligheten til å få personalansvar og bidra enda sterkere inn i selskapet. Dette er nå snart klart, og vi gleder oss masse til å dele dette med alle.

GPTW feiring 2GPTW feiring
Følte det var på plass med litt ekstra i dag, Shampagne og pyntet bord:) 

I dag skal det feires, med Champagne og kaker, så gleder jeg meg mer enn på lenge til å bruke motivasjonen jeg fikk i dag, til å jobbe enda hardere, enda bedre og enda mer, for å skape Norges beste arbeidsplass for alle i bspoke. 

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke