Goder 

Vi er opptatt av at våre ansatte skal få mye igjen for å jobbe hos oss.

Det betyr både store og små frynsegoder.

 

 

Eierskap til alle ansatte

Etter endt prøvetid vil alle som er interesserte få tilbud om å kjøpe eierandeler i selskapet. Vi deler av overskuddet hvert år i utbytte til alle deleiere. Det er klart – store selskaper kan også tilby eierandeler – men vil du helst eie 2 % av et selskap, eller 0,0002 %?


Årlig lønnsjustering

Du skal ikke bli sittende med samme lønn år etter år, så vi har innført fast lønnsjustering hver januar, slik at alle skal bli rettferdig kompensert. Da snakker vi ikke om index-regulering, men en reell lønnsøkning.


Gratis utstyr

Ved oppstart får du gratis PC, telefon, docking og tilsvarende standardutstyr. I tillegg har du fra år to et gadged budsjett på 6500 kr du kan bruke til å holde deg selv med telefon, headset, nettbrett eller hva du selv vil prioritere. PC, docking og mus går selvsagt utenom. Internett og telefonabonnement slipper du å tenke på; vi tar regninga!

Send inn en søknad her.

Kurs, teknologi og prosjekter – du velger!

Om du ønsker å heve kompetansen din ved å ta kurs eller sertifiseringer, synes vi at det skal belønnes. Her slipper du lange søknadsprosesser og papirarbeid; stort sett er det du vil ha en SMS unna. Vi er også svært lydhøre for ideer til egne prosjekter eller teknologiske investeringer. De ansatte i bspoke er dyktige folk, så vi stoler på deres dømmekraft.

Ferie- og sykedager

Du får fem uker betalt ferie i året, og tolv frittstående sykedager fremfor vanlig ordning med kvoter på tre og tre. Dersom du er dårlig én dag, skal du ikke straffes for å være frisk allerede dagen etter. Vi har også rause forsikringsordninger, som gir gratis fysioterapi, og direkte tilgang til privat helsevesen. Hvem vil vel vente i helsekø?

Vi sponser helsen din

Selv om du jobber med data, skal det ikke være vanskelig å holde seg i form. Du får 500,- av treningsutgiftene dine dekket hver måned.

Gratis månedskort

Lei av rushtrafikk, eller bevisst på miljøet? La bilen stå, og la oss legge ut for månedskortet ditt, uavhengig av hvor langt du pendler.

Varm lunsj, på huset

Ikke et vondt ord om en klassisk ost- og skinkeskive, men noen ganger er ikke matpakke det mest fristende. Vi betaler for lunsjen din, så kan du selv velge om du har lyst på en rykende varmrett, en sunn og frisk salat, eller noe helt annet.

Gunstig pensjonssparing

For de av oss som planlegger å bli gamle, er det greit å begynne å tenke pensjon først som sist. Du får dermed 6% pensjonssparing allerede fra 0G (Pålagt er 2%). Dette inkluderer (selvsagt) all inntekt, overtid og bonus.

Firmadag

Siste fredag i måneden samles vi for å høre om «rikets tilstand» og bli oppdatert om hverandres prosjekter og nye teknologier, og tar oss en deilig lunsj ute. Denne dagen handler om å være sammen, læring og å spille hverandre gode (og kake, hvis vi har vært skikkelig snille).

 

Vil du bli en del av bspoke-gjengen?

Dersom du ønsker å å ta en prat med oss, er vi alltid på utkikk etter dyktige konsulenter å ha med på laget, ta gjerne kontakt med oss. 

 

Norges-beste-arbeidsplass-2022