bspoke - IT konsulenter og prosjektledelse

Søker du en kompetent og selvstendig konsulent med glimt i øyet og høy gjennomføringsevne? bspoke består av sertifiserte konsulenter som motiveres av fag fremfor bunnlinje. Ta kontakt med oss, så leverer vi den rette konsulenten for deg, til rett pris.

 

Kontakt oss
Prosjekt- og testledelse

Prosjekt- og testledelse

bspoke har sertifiserte prosjekt- og testledere som kan dokumentere gode resultater. 
I tillegg har vi erfarne release managere, incident managere og systemeiere.
 
LES MER
Systemutvikling

Systemutvikling

Trenger du junior- eller ekspertkonsulenter innen Java og Microsoft-teknologier? Våre konsulenter er vant til å ta eierskap og ansvar, og sørger for at leveransen er helt i tråd med bedriftens behov.

LES MER
IT-drift

Cloud

Vi sørger for å hjelpe deg skape verdi i den digitale hverdagen. Vi leverer engasjerte skyentusiaster som brenner for moderne og innovative løsninger innenfor digital arbeidsplass og infrastruktur i skyen.

LES MER

Flere spørsmål

Kontakt oss

Hva kan vi gjøre for deg?

bspoke er et IT-konsulentselskap som leverer dyktige IT-spesialister. Disse konsulentene sørger for at du har de systemene du trenger.
bspoke består av konsulenter med allsidig bakgrunn fra teknologibransjen. Vi har noen av bransjens mest erfarne teknologer, som sammen med flere unge mennesker utgjør et oppdatert miljø med høy kompetanse.

IT-eksperter er svært ettertraktet, likevel jobber flere av dem på arbeidsplasser hvor de ikke blir verdsatt like høyt som de fortjener. Derfor har vi et brennende fokus på de ansattes velvære og videreutvikling.

Ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan bspoke kan hjelpe deg og bedriften din.

Hva kan vi i bspoke gjøre for deg?

Kontakt oss