Benjamin Johansson

Fullstack-utvikler

Benjamin har en mastergrad i Informatikk fra Universitetet i Oslo og lang erfaring som konsulent fra forskjellige IT-selskaper i Norge.

 

Benjamin har en imponerende kompetanse innenfor flere viktige teknologier. Han er spesielt dyktig innenfor Java, Spring Boot og Maven, noe som gjør ham til en svært dyktig backend-utvikler. På frontend-siden er Benjamin en erfaren JavaScript-utvikler og har ekspertise i å arbeide med React, en av de mest populære rammeverkene for webutvikling. Dette gjør ham i stand til å ta på seg oppgaver som spenner over både frontend og backend, noe som gjør ham til en verdifull ressurs i ethvert teknologiprosjekt.

 

Med allsidige teknologiske ferdigheter er Banjamin en smidig konsulent, som kan se muligheter og foreslå løsninger på tvers av teknologiske domener. Han trives i teamarbeid, der han kan utnytte sine ferdigheter til å hjelpe teamet med å lykkes, og han tar ofte på seg ekstra ansvar for å sikre at prosjektene leveres med høy kvalitet.

 

Hans evne til å samarbeide og kommunisere effektivt med kolleger gjør ham til en viktig teamspiller som ikke bare leverer teknisk dyktig arbeid, men også skaper en trivelig atmosfære for alle rundt seg.

Det er sjeldent jeg blir så glad som når jeg forsøker å kjøre noe kode jeg har jobbet med en stund, og den fungerer på første forsøk! Uheldigvis skjer det omtrent like ofte som Arsenal vinner et stort trofe.

Benjamin Johansson bspoke AS

Benjamin-HQ

Flere spørsmål?
Kontakt oss