Jan Erik Johansen

Avdelingsleder bspoke Cloud

Jan Erik jobber som avdelingsleder av bspoke Cloud, og er ansvarlig for å bygge og lede avdelingen - det nye satsingsområde til bspoke. 

Jan Erik har mer enn 20 års erfaring fra IT bransjen og har hatt flere roller både som eier, daglig leder og kundeansvarlig i forskjellige selskaper. Han har en variert erfaring med blant annet styrearbeid, administrasjon, salg og rådgiving av komplekse IT løsninger. De siste årene har det vært fokus på salg av IT-produkter, infrastrukturtjenester, hosting og skytjenester til private og offentlige kunder.

Jan Erik har studert finans og økonomi fra BI, og har jobbet med salg og marked hele sin karriere. I starten av karrieren hadde Jan Erik en teknisk interesse og bakgrunn, men har etter hvert oppdaget at salg og marked der han trives best.

Jan Erik er nysgjerrig og liker å holde seg oppdatert på ny teknologi, ser man på karrieren hans, så er det veldig lett å merke at han ikke er redd for å gå ut av komfort sonen.

Jan Erik er veldig oppegående, omgjengelig og sosial person som liker å holde seg i form med å sykle og gå på ski. Han stiller gjerne i en konkurranse eller to om han blir utfordret.

 

De fleste vil nok tenke på meg som en sosial og omgjengelig person som liker å bygge relasjoner. Det er kanskje derfor jeg har brukt mye av min karriere på salg, og være en brobygger mellom kunde og leverandør.

Jeg liker å ha oversikt og kunne påvirke min arbeids hverdag, det er sikket derfor jeg trives godt og har god erfaring med å jobbe i må og mellomstore selskaper med ambisjoner.

På fritiden er det familie, hytta og trening sammen med god venner det brukes mye tid. På gutterommet i kjelleren hjemme har jeg forresten et lite hjemme bryggeri som jeg av og til børster støv av og brygger mitt eget øl.

Jan Erik Johansen bspoke AS

Jan-erik

Flere spørsmål?

Kontakt oss