Jan Erik Johansen

Avdelingsleder bspoke Cloud

Jan Erik jobber som avdelingsleder av bspoke Cloud, og er ansvarlig for å bygge og lede avdelingen - det nye satsingsområde til bspoke. 

Jan Erik har mer enn 20 års erfaring fra IT bransjen og har hatt flere roller både som eier, daglig leder og kundeansvarlig i forskjellige selskaper. Han har en variert erfaring med blant annet styrearbeid, administrasjon, salg og rådgiving av komplekse IT løsninger. De siste årene har det vært fokus på salg av IT-produkter, infrastrukturtjenester, hosting og skytjenester til private og offentlige kunder.

Jan Erik har studert finans og økonomi fra BI, og har jobbet med salg og marked hele sin karriere. I starten av karrieren hadde Jan Erik en teknisk interesse og bakgrunn, men har etter hvert oppdaget at salg og marked der han trives best.

Jan Erik er nysgjerrig og liker å holde seg oppdatert på ny teknologi, ser man på karrieren hans, så er det veldig lett å merke at han ikke er redd for å gå ut av komfort sonen.

Jan Erik er veldig oppegående, omgjengelig og sosial person som liker å holde seg i form med å sykle og gå på ski. Han stiller gjerne i en konkurranse eller to om han blir utfordret.

 

De fleste vil nok tenke på meg som en sosial og omgjengelig person som liker å bygge relasjoner. Det er kanskje derfor jeg har brukt mye av min karriere på salg, og være en brobygger mellom kunde og leverandør.

Jeg liker å ha oversikt og kunne påvirke min arbeids hverdag, det er sikket derfor jeg trives godt og har god erfaring med å jobbe i må og mellomstore selskaper med ambisjoner.

På fritiden er det familie, hytta og trening sammen med god venner det brukes mye tid. På gutterommet i kjelleren hjemme har jeg forresten et lite hjemme bryggeri som jeg av og til børster støv av og brygger mitt eget øl.

Jan Erik Johansen bspoke AS

Jan Erik Johansen

Flere spørsmål?

Kontakt oss