read

Egen pensjonsløsning for DNB - levert av bspoke

Tidlig i 2021 fikk alle som har innskuddspensjon egen pensjonskonto – helt automatisk. Da samles innskuddspensjon og pensjonskapitalbeviset - på ett sted. Pensjonskontoen skal følge arbeidstakeren gjennom ulike arbeidsforhold og gi bedre oversikt over pensjonssparingen. Målet er lavere kostnader og mer pensjon for hver sparte krone.


Ronny har i flere måneder jobbet som tech lead og utvikler hos DNB mot prosjektet «egen pensjonskonto». Ronny har sørget for teknisk kvalitet, sikkerhet, koordinering og samsvar av tre moduler som er sentrale for gjennomføringen av den lovregulerte innføringen av Egen Pensjonskonto.

 Ronny Dahl portrett1200

Ronny sier at det har vært en interessant reise å være del av prosjektet «egen pensjonskonto». Han har ikke bare fått jobbet med ny teknologi, men også fått en helt ny interesse for pensjon.

«Egen pensjonskonto» har vært et spennende prosjekt. Prosjektdeltagerne har stor variasjon av faglig bakgrunn. Fra første stund har det bært preg av profesjonalitet, høy kompetanse, lærevilje og ønske om å utarbeide best mulige løsninger. Dette er ting jeg setter pris på og som motiverer», sier Ronny.

Han har tidligere jobbet mye med Azure, men har gjennom prosjektet fått jobbet med AWS, noe han synes har vært kult å lære mer om, samt sammenligne skytjenestene fra gigantene Microsoft og Amazon.

Etter flere måneder med hardt arbeid mot lansering, ser Ronny fram til å fortsette reisen inn i en ny fase - gjøre DNB sin "egen pensjonskonto" enda bedre. 

 

Les mer om jobben bspoke gjør for DNB her.

 

Trenger ditt prosjekt en engasjert IT-konsulent?

Vi i bspoke jobber med mange spennende og forskjellige prosjekter. Trenger du bistand til ditt prosjekt, ta gjerne kontakt med oss.

 

Kategorier : Utvikler, Ny kunde, Full-stack, Microsoft, it konsulent, Microsoft Azure, programmering, konsulentarbeid

Nylige innlegg