read

Utvikling av skybasert journalsystem - WebMed

Vår dyktige .NET utvikler Andreas Gulstad er for tiden ute i oppdrag hos WebMed. Han er en del av et større utvikler team som jobber innen helsesektoren og utvikler tjenester og produkter for helsepersonell i Norge. For tiden jobber teamet til Andreas med å utvikle et skybasert journalsystem.

Andreas kan fortelle at verktøyet er utviklet i tett samarbeid med leger og helsepersonell, for best å kunne skreddersy et produkt som fokuserer på brukervennlighet og avlaster legene fra det administrative arbeidet på legekontoret. WebMed benyttes for avtalebok, henvisninger, journalføring, e-resept og fakturering – alt fra a til å. IMG_5929 cropped

Utviklerteamet til Andreas består av fem utviklere med variert erfaringsnivå. «Jeg ble tatt godt imot fra første stund. Onboardningen var nøye planlagt og vi kom raskt i gang med utvikling av produktet. En av de tingene jeg setter stor pris på med å være konsulent hos WebMed er at det er så utrolig fin delingskultur. Ukentlig har vi utvekslingsmøter – der vi deler erfaringer og gjennomfører opplæring for hverandre».

Andreas har den siste tiden jobbet mye med WPF (Windows Presentation Foundation), tidligere har han benyttet UWP (Universal Windows Platform). «Det er interessant å sammenligne WPF og UWP, og hvordan de er ulike fra hverandre. Jeg har hatt en bratt læringskurve og har virkelig fått utnyttet mine ferdigheter med utvikling på .NET og C#. Jeg ha ikke bare hatt en bratt læringskurve på programvareutvikling, men også å sette meg inn i legens hverdag. Jeg ser frem til å fortsette å utvikle WebMed og gjøre det enda mer brukervennlig og smidig. Det å kunne bidra med å utvikle et samfunnsnyttig produkt er ekstra givende, avslutter Andreas.

 

Les mer om jobben bspoke gjør for WebMed her. 

Trenger ditt prosjekt en engasjert IT-konsulent?

Vi i bspoke jobber med mange spennende og forskjellige prosjekter. Trenger du bistand til ditt prosjekt, ta gjerne kontakt med oss.

 

Kategorier : Utvikler, Ny kunde, Full-stack, .Net, Microsoft, it konsulent, programmering, konsulentarbeid

Nylige innlegg