read

Elbilvelgeren fra start til slutt

Norsk elbilforening ønsket å lage en tjeneste som ga forbrukere mulighet til å enkelt finne ut hvilken elbil som passet deres behov best. Slik kom bspoke inn på banen, og for ikke lenge siden ble tjenesten lansert.

 

Elizabeth 1080x1080px

 

Elizabeth Ngo har vært ansatt i bspoke i 1,5 år, hvor hun jobber som fullstack Java-utvikler, primært i backend. Siden hun startet i selskapet, har Elizabeth blant annet jobbet med prosjektet for Norsk elbilforening. Hun har fulgt prosjektet fra start til lansering.

 

 

“Elbilvelgeren er en tjeneste som baseres på fakta og behov, hvor brukere raskt kan finne ut hvilken elbil som møter deres behov, basert på ulike filter. På et øyeblikk kan man få en oversikt over bilens spesifikasjoner, tilfredshet hos eiere, samt lese tekster og artikler skrevet av Norsk elbilforening,” forteller Elizabeth. “Hele jobben med å sammenligne ulike biler blir enklere.” Tjenesten er brukervennlig, og har som mål å hjelpe de som er nysgjerrige på elbil på en rask og effektiv måte.

 

Elizabeth og flere av bspoke sine dyktige ansatte har vært innom prosjektet og bistått med sin kompetanse, både når det kommer til frontend-, backend- og databaseutvikling, prosjektledelse og arkitektoniske valg. “Det har vært gøy å jobbe sammen med mine kolleger, og vi har fått utvekslet kompetanse med hverandre. Primært jobber jeg kun backend, men i dette prosjektet har jeg fått prøve meg på react i frontend. Det ga mersmak,” smiler hun.

 

Elbilvelgeren er utviklet slik at elbilforeningen selv har muligheten til å vedlikeholde data, oppdatere og gjøre endinger på egenhånd. “Det har vært spennende og veldig lærerikt å jobbe på dette prosjektet,” forteller Elizabeth. “Vi har hatt en kontaktperson som hele veien har vært rask til å svare på spørsmål og komme med tilbakemeldinger. Det har også vært veldig gøy å være med å utvikle noe som anses som nyttig for potensielle bilkjøpere, og ikke minst er det fint å høre at kunden er fornøyd med resultatet,” avslutter hun.

 

Er du på jakt etter ny elbil? Les mer om Elbilvelgeren og prøv den her.

Elbilvelgeren 1200px

Les mer om jobben bspoke gjør for Norsk elbilforening her.

Trenger ditt prosjekt en engasjert IT-konsulent?

Vi i bspoke jobber med mange spennende og forskjellige prosjekter. Trenger du bistand til ditt prosjekt, ta gjerne kontakt med oss.

Kategorier : Ny kunde, Java, Prosjektledelse

Nylige innlegg