read

Firmadag i bspoke

Den siste fredagen i måneden samler vi alle ansatte i bspoke til firmadag. Våre konsulenter sitter ofte ute på prosjekt hos kundene over lengre tid, så vi får dessverre ikke sett hverandre så mye som vi skulle ønske. Vi tar stor stolthet i å ha en god og sterk firmakultur der de ansatte føler seg sett, hørt og forstått. Firmadagen er en viktig bidragsyter til dette, da de ansatte jevnlig får være delaktig i firmaets retning, både faglig og sosialt. Det skader heller ikke at vi har en hyggelig sosial avslutning på firmadagene, der vi får kost oss sammen i en mer uformell setting.

Lurer du på hvordan en firmadag i bspoke er? Videre i denne artikkelen forteller vi om firmadagen vi holdt sist fredag.

bspoke fellesbilde

Første firmadag etter sommerferien

I slutten av august var det på tide med den første firmadagen etter sommerferien. Hele bspoke-gjengen møtte glade og fornøyde opp utenfor foredragssalen som vi leide for anledningen. Etter noen liter kaffe hadde blitt skylt ned, var det endelig på tide å starte presentasjonene. Dagen startet med en oppdatering på rikets tilstand, der vi blant annet fikk status på rekrutteringsprosesser og nye ansatte. Vi fikk også høre om ulike prosjekter og anbud vi er i, hvilke konsulenter som har blitt solgt ut i prosjekt og hedret våre kollegaer som har fullført kurs og sertifiseringer.

 

henrik

Daglig leder Henrik Holum åpner showet

Bedriftsidrettslag

Det er en aktiv gjeng som jobber i bspoke og vårt bedriftsidrettslag arrangerer mange ulike aktiviteter. Lederen i bedriftsidrettslaget holdt et innlegg om de ulike aktivitetene vi kan se frem til. De kom også med en sterk oppfordring til å komme med forslag til aktiviteter som vi kan finne på sammen, der det ble blant annet foreslått fjellturer, skiturer, e-sport liga og mye annet gøyalt fremover.

firmadag-bspoke

Kompetansedeling og faglig utvikling

Det er en dyktig gjeng som jobber her, så vi prøver å få til at vi deler litt erfaringer under firmadagene. Konsulentene i bspoke jobber også ofte på ulike prosjekter, så det er hyggelig å få en oppdatering på hva folk holder på med, og hva de har fått til. Christoffer Andersen har vært ute på prosjekt i BankID, og delte sine erfaringer fra prosjektet med resten av gjengen. Det var et spennende og lærerikt foredrag der han fortalte om hvordan de forenkler og automatiserer anti-hvitvaskingsarbeid. Spennende saker!

 

Workshop med alle ansatte i bspoke

Et viktig tiltak i bspoke sin bedriftsstrategi er at de ansatte er med på å styre retningen til firmaet, og hvilke verktøy og tiltak vi bruker for å komme dit. Mot slutten av firmadagen ble det holdt en workshop, der vi jobbet sammen for å finne en løsning på hvilke verktøy vi bruker i medarbeiderundersøkelser. Vi ble delt inn i grupper og diskuterte løst og ledig, der alle fikk mulighet til å dele sine synspunkter. Etter en tid med diskusjon var det på tide å ta opp hovedpunktene i plenum og komme frem til en løsning vi alle var fornøyde med.

 

firmadagaugust

 

Sosial hygge med fine folk og deilig mat

Etter en dag med masse faglig stoff og oppdateringer var det endelig på tide med mange sin favorittdel, nemlig mat og sosial hygge. Selv om mange av oss ikke ser hverandre på kontoret hver dag har vi blitt godt kjent gjennom ulike sosiale aktiviteter, og trives i hverandres selskap. Etter månedens firmadag dro vi til Way Down South for en skikkelig stor og digg grillfest. Det var mange bspokere som satt utover kvelden på Way Down South, før noen også tok turen videre til Syng for en noe tonedøv allsang. Alt i alt en veldig innholdsrik og hyggelig dag!

 

firmadag-august-way-down-south

Neste firmadag holdes på vår årlige blåtur i september

Firmadagen i september skal holdes på vår årlige blåtur, som vi gleder oss veldig til. Det blir en helg fylt av masse morro, gode samtaler og selvfølgelig en del faglig utvikling og jobbing. Vi vil dele innhold fra turen på vår instagram, så følg oss gjerne der for oppdateringer fra hverdagen i bspoke.

Lyst til å jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter kloke hoder og fine folk. Sjekk ut karrieresiden vår for våre ledige stillinger.

 

 

Kategorier : Firmadag, Norges Beste Arbeidsplass

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Nytt år, nye muligheter og årets første firmadag!

23.01.2024

link
read

Firmadag på Gressholmen

14.06.2023