read

Firmadag, shuffleboard turnering og sommerfest

Shuffle1_19

I år, som i fjor, kombinerte vi firmadag med årets sommerfest. Dagen startet på kontoret med oppdateringer om «Rikets Tilstand» og konferanser vi har vært på i det siste.

Vi fikk en fin oppsummering av Oslo Business Forum sin konferanse «Digital Leadership», «ODA nettverket» og Great Place to Work sin «Norges Beste Arbeidsplasser».

Det gleder oss stort at vi hver eneste måned kan gratulere våre konsulenter med påbegynte -og fullførte kurs og sertifiseringer. Det viser at fokuset på kompetanseheving står i sterk fokus hos bspoke og er noe de aller fleste benytter seg av.

IMG_1930

Ferden videre gikk til Beer Palace på Aker brygge. Brygga badet i sol! Vel innenfor ventet nydelig mat fra Burger Joint. En solid lunsj er viktig når et såpass viktig arrangement som det årlige bspoke Shuffleboard Championship skal gå av stabelen!

Årets turnering var en høydramatisk og nervepirrende affære. Årets vinner ble Ehud Kafri. Han kan dermed smykke seg med tittelen «Champion» i et helt år. Vinneren uttaler at det var en meget fortjent seier.

Den offisielle sommerfesten startet på kveldstid på Hanami på Tjuvholmen. Her var også partnere med. Det er utrolig hyggelig å bli kjent med alle og å lære dem å kjenne i en uformell og avslappet setting. Det skaper samhold i gruppen. Noe vi er ekstremt opptatt av! Neste gang vi samles med partnere blir på årets utenlandstur. Sees i Spania i september!

På Hanami ble det servert fantastisk mat og godt drikke. Tilbakemeldingene har vært svært gode! Etter middagen gikk ferden videre til Veritè på Aker brygge. Der var det holdt av bord til hele gjengen. Hvor lenge festen varte var nok litt individuelt, men alle hadde storkost seg hele dagen og kvelden.

Vi ser allerede frem til neste års sommerfest. Men før den tid kommer mange firmadager, internkonferanse, Spaniatur, julebord, julelunsj, kurs, sertifiseringer, onboardinger og kontrakter som skal signeres.

Og sist, men ikke minst, en stor endring er i vente. Mer om det senere.

Kategorier : Sommerfest, Firmadag, Skape minner sammen, Great Place To Work

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Sommerfest

23.06.2022