read

Internkonferansen 2021 – Simply the best!

bspoke arrangerer årlig en internkonferanse for sine ansatte. 2021 utganven hadde navnet «Simply the best», med de gjennomgående temaene «Motivasjon og måloppnåelse».

Bilde2

Med dette som utgangspunkt, fikk vi servert en rekke gode og interessante foredrag. Vi fikk bl.a. besøk fra LSK Kvinner FK v/hovedtrener Knut Slatleim som snakket mye om kulturbygging, samhold og riktig fokus. Vi fikk også besøk av en ekte eventyrer, Tore Sunde-Rasmussen. Tore er første nordmann som har besteget Mount Everest 2 ganger (Og ga seg ikke med det). Han har også klatret alle 7-summits, de høyeste fjelltoppene på hvert av jordens syv kontinenter. Han tok oss med på sine eventyr gjennom sitt foredrag «Toppen er målet».

Bilde1

bspoke er opptatt av kunnskapsdeling og det å jobbe på tvers av fagområder. Dette skaper en større forståelse for prosjekter, dypere innsikt i problemstillinger og bidrar til å se helheten på en ny måte. Derfor er bspoke internkonferanse så viktig oss. Enda viktigere er at internkonferansen blir planlagt og gjennomført av egne ansatte. Senior Testleder, Ole-Petter Stavn, var kreatør/arrangør/vert for «Simply the best!». Ole-Petter ønsket en dag med både faglige relevante og interessante foredrag i tillegg til mer praktiske foredrag for konsulentrollen. Han ønsket også å kunne tilby foredrag som handlet om motivasjon, planlegging, samhandling og måloppnåelse.

IMG_0666

Ole-Petter hadde en klar visjon om årets konferanse

Jeg gledet meg stort til denne dagen og hadde en klar målsetting om at vi alle skulle gå derfra enda litt mer motiverte og enda litt mer bevisste på egne mål! Det føler jeg definitivt vi klarte å oppnå. Tilbakemeldingene har vært svært gode.

Nytt av året var utførelsen av doble sesjoner i tillegg til fellessesjoner. bspoke sine ansatte er på ballen når de blir spurt om å bidra med faglige innlegg. Det sier noe om engasjementet og lysten til å dele kunnskap. Og selvsagt samholdet i gruppen.

20211029_143147

Faglige innlegg, både tekniske og ikke-tekniske, ble fordelt slik;                

Firebase Nitharshaan
Progressive Web App (PWA) Nicklas
Styled components i React Marianne
Eventsourcing Jarle
LSK Kvinner v/hovedtrener og a-lags keeper Knut Slatleim og Cecile Fiskerstrand 
Sondre Humberset presenterer seg selv Sondre
Kontinuerlig leveranse i et stort bankprosjekt Alexei
Arkitekt og arkitektur Hyemi
Toppen er målet Tore Sunde-Rasmussen
CV-prepping og Oppdragsintervju  Mia
Hvordan komme godt i gang i nytt oppdrag Jarle
Simply the best Henrik
Avslutning Ole-Petter

 

Stafettpinnen ble sendt videre og plukket opp av Adrian, Elizabeth og Daniel.

Fjorårets internkonferanse var en herlig blanding av faglig og motiverende innhold. Jeg føler meg veldig heldig som får arrangere årets konferanse sammen med Daniel og Elizabeth. Vi er allerede i full gang med planleggingen og har en klar ambisjon om ikke å sette lista noe lavere. Siden sist har bspoke økt satsingen på design og cloud, og flere har etterspurt å lære mer om disse fagområdene. Ellers er det flere inspirerende temaer vi ønsker å få frem, så vi gleder oss stort til dette og til vi alle nok en gang kan møtes igjen.

Bilde3

Vi ønsker lykke til med planleggingen av bspoke internkonferanse 2022.

 

Høres bspoke ut som en arbeidsgiver du kunne tenkt deg? Ta kontakt, vel!

 

Kategorier : videreutvikling, Konferanse, it konsulent, Norges Beste Arbeidsplass

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Hvordan kan investering i kompetanse være lønnsomt?

10.03.2023