read

På riktig sted til riktig tid

For BSPOKEre er det stor stas å få jobbe med de kunnskapsrike og engasjerte LINKerne i Link Mobility. bspokes javautvikler Steffen Heim bistår Link Multichannel Layer-teamet. “Det er utrolig spennende å få jobbe med dette nyskapende selskapet,” sier Heim.

 

Link Mobility hjelper kundene sine med å nå de riktige menneskene på riktig sted til riktig tid og leverer mobilkommunikasjon til en rekke ulike bransjer og samfunnsområder. LINKerne har spisskompetanse innenfor meldingstjenester, digitale muligheter og intelligente datatjenester. “Link Mobility er definitivt også et selskap på riktig sted til riktig tid,” bemerker Steffen som har en allsidig bakgrunn som utvikler. Med 10 års erfaring fra utvikling, forvaltning, drift og testing, er han en stødig utvikler å ha med på laget.

 Steffen Heim 1200

 

Link Mobility lever og ånder for å skape og opprettholde verdifull digital samhandling for kundene sine. “Det kommer nok derfor ikke som en overraskelse at LINKere også er gode på samhandling og samarbeid internt også,” sier Heim, som skryter av måten teamene i Link Mobility jobber på. “Å tenke samarbeid, hente inn fagkrefter og sparrepartnere, er noe vi i bspoke også er tilhengere av,” legger Steffen til.

 

Les mer om jobben bspoke gjør for Link Mobility her.

 

Trenger ditt prosjekt en engasjert IT-konsulent?

Vi i bspoke jobber med mange spennende og forskjellige prosjekter. Trenger du bistand til ditt prosjekt, ta gjerne kontakt med oss.

 

Kategorier : Utvikler, Ny kunde, Full-stack, Java, it konsulent, konsulentarbeid

Nylige innlegg